Bohemiskt elopement i Marrakesh med roströda toner

Carly och Milan är ett äventyrspar som reser världen över. Tillsammans inspirerar de till ett härligt liv på vift via deras gemensamma Instagramkonto @driftersandlovers. Nu har ett nytt äventyr börjat - paret är nämligen nyförlovade. Bilderna du kommer att få se här är från en workshop som den Stockholmsbaserade bröllopsfotografen Birgit Walsh deltagit i, där paret bara två dagar efter att de förlovat sig på riktigt fick känna på hur det skulle bli att gifta sig med varandra. Parets kärlek och lyckan över nyförlovningen utstrålas verkligen genom Birgits bilder och det är så härligt att få ta del av dessa bilder idag.

Utöver att få uppleva världens alla vackra hörn, är känslan av att ha total frihet är det som lockar många äventyrare, inklusive Carly och Milan. Att stilen på detta bröllop i Marrakesh speglar samma frihet med det bohemiskt tema känns helt rätt för detta paret. Vi föreställer oss att deras riktiga bröllop kommer att se lika snyggt och boho-stylish ut. Ska bli spännande att se!

brud+bröllop+brudklänning+inspiration+bröllopsblogg
Bohemiskt bröllop
brudgum+bröllop+kostym+inspiration

Den här roströda färgen på kavajen är ju SÅ snygg, håller du med?

brudgum+bröllop+kostym+inspiration
brudgum+skor+bröllop
inbjudningskort+bröllop+trycksaker

Det roströda plockas upp även i dessa ursnygga trycksakerna från Wild Love Notes. Att de har små tassels på är ju bara för underbart!

trycksaker+bröllop+inbjudningskort+savethedate
brud+bröllop+brudklänning+inspiration+bröllopsblogg

Den härliga brudklänningen är från Rue de Seine och det är ett märke som är känt för sina bohemiska kreationer. Vill du ser mer från dem? Spana också in dessa inlägg: Bohemiska brudklänningar i spets från Rue de Seine och Vackra bröllopsklänningar och edgy styling från Rue de Seine.

brud+bröllop+brudklänning+inspiration+bröllopsblogg
bohemiskt+boho+bride+bröllop

En minimalistisk vigselplats gör sig bra i en miljö som denna, där öknen som backdrop får plats att synas.

bohemiskt+boho+bride+bröllop
bohemiskt+boho+bride+bröllop
bohemiskt bröllop + inspiration
bröllop+öknen+desert+wedding
brud+bröllop+brudklänning+inspiration+bröllopsblogg