Industriellt bröllop med makalös brudklänning

Dagens bröllop är en härlig blandning av industriellt tema, shabby chic och glitter. Välkomna till vigseln mellan Hayley och Cameron! Ett bröllop som bland annat bjuder på en härligt industriella miljö och en underbar klänning med oändliga volanger. Eftersom att lokalen som vigseln hölls i är av den industriella stilen så kände brudparet för att spinna vidare på den looken tillsammans med en rustik touch. Men det var också viktigt för dem att ta in mjuka tyger och lätta färger, i syfte att blanda upp den råa, mörka uppfattningen som ofta infinner sig i industriella och rustika miljöer. Elfenbensvit och puderrosa blev tillsammans med grönt och marinblått färgpaletten för bröllopsdagen. Elegant och chic!

industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy

Alltså spana in brudklänningen nedan! Snart får vi ta en närmare titt på denna fluffiga dröm.

bröllop+brudklänning+industriellt
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy

En elegant inbjudan som går så bra ihop med stilen på hela bröllopet! Det är ju alltid lite extra kul för gästen att kunna se vilken typ av bröllop det kommer att bli redan när inbjudan dimper ner i brevlådan!

bröllop+industriellt+trycksaker

Det är ju definitivt en bonus att lokalen man gifter sig i har såhär snygg färg på fasaden. I de flesta fall så är det ju aldrig fel inkorporera en liten färgklick på något vis. Håller ni med?

industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy

Vilken klänning! Överdelen är i elfenbensvit spets med smala band, och kjolen är en fluffig dröm av volang i en härligt varmt beige nyans. Snyggt med mycket luft och fluff i en sådan hård miljö, det gäller verkligen att hitta rätt klädsel! Om ni letar efter klädsel till ert eget bröllop så kan vi tipsa om att kika in i vårt arkiv, där har vi riktigt proffsiga aktörer som kan hjälpa till att göra rätt val. Bland annat så hittar ni där Sisters in Law Studio, vår egen studio beläget i hjärtat av Umeå, där vi kan hjälpa till med er brudklädsel.

industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
Davenport_Davenport_AlineMarinPhotography_TheengineroomAtlantaweddingphotographer52_big.JPG
industriellt+vigsel+bröllop+moody+edgy
industriellt bröllop
makalös brudklänning
bröllop+industriellt+klänning+kostym
bröllop+industriellt+klänning+kostym
bröllop+industriellt+klänning+kostym
bröllopstårta