Industriell Inspiration Till Bohemiskt Bröllop I Varma Toner

Om vi skulle beskriva den stylade fotografering vi ska få spana in här nedan, skulle det nog bli med orden industriellt, stilrent och bohemiskt. Vi vill nog även smyga in ordet modernt där också, för visst kan vi se några moderna detaljer ta plats bland alla torkade blommor och rottingunderlägg. Fotografen Kuenzli Photography har fångat denna fantastiska inspiration på bild. Ska vi spana in resultatet?

trycksaker modernt

I trycksakerna kan vi se att minimalistiska drag är en stor del av den här stylade fotograferingen. Det är något som vi kan se vidare i val av dekor för bröllopsplatsen. Det finns många enfärgade dekorationer att spana in här nedan.

duknoing modern bröllop

Färgerna som valts är mjuka, dova och går underbart ihop med varandra. Hela färgskalan går i varma toner som gör att bröllopet känns väldigt inbjudande och mysigt. Det passar otroligt bra och ger kontrast till den industriella lokalen som annars kan bli kal och opersonlig. I det syftet gör sig fluffiga blommor och mycket tyg i olika texturer riktigt fint.

duknoing modern bröllop
modernt bröllop

Wow, vilken imponerande dekoration. Att hänga en stor dekoration på det här viset hjälper till att sänka taket på platser där det passar, som till exempel vid middagsbordet för att göra det mysigare. Det hjälper också till att dela in ett stort rum i olika områden.

modernt bröllop
modernt bröllop glas
hårsmycke bröllop
modernt bröllop bord
modernt bröllop klädsel
modernt bröllop klädsel
modernt bröllop blommor
vigsel plats industriellt modernt
modernt bröllop blommor

Precis som med allt i den här stylade fotograferingen så är även vigselbågen gjord med stil och skicklighet. I dessa blomsterarrangemang har floristerna Myawina och La fleur douce använt mycket mörka blommor för att bryta av mot den ljusa bakgrunden.

modernt bröllop klädsel

Fotograf: Kuenzli Photography
Lokal: Artist Atelier
Modeller : Dina Ambuhl & Yannik Beyeler
Tyger: Romantic Wedding Decor
Möbler: Tauta Home
Trycksaker: Blattpapier Studio
Uthyrning av bröllopsdekor: VonRock  + Party Rent Schweiz
Ringar: Sonja Denier + The Rayy
Smycken: LaMano
Kostym: Eniline
Klänning: By Romance
Hårsmycke: Two Souls
Makeup artist: isaBELLE
Tårta: A Cake Story
Videograf: GOMANGO
Florist: Myawina + La fleur douce
Bröllopskoordinator: Nicole Please Weddings
Konst: Sky Art Paintings
Brudens accessoarer: Lady Schmuck