Bohemiskt sommarbröllop - så fixar ni stilen

Ni är många som har läst veckans bröllopsberättelse Bohemiskt och känslosamt sommarbröllop: Malin + Lars-Peter. För er som älskade brudparets stil och känslan kring bröllopet lika mycket som vi, kommer här ett inlägg för er! Så fixar ni stilen för ett bohemiskt sommarbröllop.

Bohemisk brudklänning

Malin köpte sin spetsklänning för flera år sedan på H&M och efter lite justeringar hos en sömmerska blev den precis som hon ville ha den.

bohemisk brudklänning

Att handla sin brudklänning i vanliga butiker blir allt mer vanligt. Många söker heller inte efter en riktig brudklänning, utan väljer någonting som går mer åt ett avslappnat sommarmode. Här är däremot några exempel på att till och med H&M faktiskt har vanliga brudklänningar.

Svenska By Malina har också flera underbara bohemiska kreationer som vi är väldigt förtjusta i.

De har dessutom nyligen släpps sin nya kollektion för 2019. Spana in hela den nya kollektionen av bohemiska brudklänningar från By Malina här.


Accessoarer till ett bohemiskt bröllop

Malins drömfångare till halsband känns ju verkligen helt rätt för deras dag. Spana också in tiaran!

Kristalltiaran var en oväntad detalj som köptes lite på vinst och förlust, men eftersom jag älskar stenar och kristaller sen barnsben så kändes den självklart så fort jag testade den ihop med bruduppsättningen.“ - Malin

first+look+bröllop.jpeg

Andra accessoarer som passar ett bohemiskt bröllop:

Örhängen , Indiska

Örhängen, Indiska

Halsband,  Indiska

Halsband, Indiska

Armband  , Indiska

Armband, Indiska


Kostym och accessoarer till brudgummen

När det kommer till Lars-Peters klädval på bröllopet som hade de bestämt sig för en vinröd kostym, vilket visade sig vara svårare att hitta än de hade trott. Vi har också jagat efter det, men hamnar precis som Malin och Lars-Peter på ASOS där vi tror oss ha hittat exakt den kostym som Lars-Peter hade här: Vinröd Kostym, ASOS. Lars hade också en ärvd mässings-brosch efter sin farmor med en fjäder instucken i, istället för coursage. Så fin tycker vi!

Flugan och näsduken han hade är faktiskt från ett av våra egna varumärken, nämligen Metzerverket.


Dekorationer till ett bohemiskt bröllop

Vindspel, makramé och fjädrar är helt rätt för bohemiska bröllop. Dekorera utomhus med mattor, kuddar, ljusslingor och vimplar och var inte rädda att maxa med färger! Malin och Lars-Peters utomhusmingel såg ju verkligen så himla avslappnat och härligt ut, håller du med?

Kudde , Indiska

Kudde, Indiska

Vindspel,  Indiska

Vindspel, Indiska


Spana också in dessa blogginläggen för att få ännu mer inspiration till den bohemiska stilen: