Bohemsikt bröllop med alpackor

Är ni redo för en riktig färgbomb? Vi tror det kan behövas nu när hösten övergår till vinter och alla röda löv har gjort sitt. Så glöm allt vad naturliga toner heter, lägg de dova nyanserna bakom er för en stund och låt de färgstarka detaljerna få fylla all tankeverksamhet. Den här stylade fotograferingen är fotograferad av Kristen Cranham med tanken att inspirera till mindre självklara färgpaletter. Vi tycker att det lyckades till hundra procent!

Det är en snyggt, boheminspirerad stil på bröllopet i en färgsprakande palett med rustika detaljer och influenser från Sydamerika. Inte dåligt för ett enda elopement! Den roliga twisten i den här fotograferingen är alpackorna som gör entré lite längre ner. De är inte bara otroligt gulliga utan sätter också pricken över i:et på de sydamerikanska detaljerna.

bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+trycksaker
bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+brudbukett

Här har vi dem! En rolig detalj att ha med på sitt bröllop, minst sagt. Håller ni inte med om att de gör sig utmärkt som best man och brudtärna?

bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+bakelser

Tårtan är verkligen hjärtat i denna färgexplosion, fylld med härliga kulörer och mönster. Go bold or go home! Färgkombinationen av orange, rosa och mörkgrön är otroligt snygg och passar helt klart in i Sydamerika-stilen.

bröllop+bohemisk+färgglad+tårta
bröllop+bohemisk+bakelser

Något som kan vara bra att tänka på när man planerar ett bröllop med starka färger är att låta de stora detaljerna få en något mer nedtonad nyans, så som duken på bordet. Färgen behöver inte hålla sig till den jordliga skalan, men för att få en harmonisk känsla borde den inte heller vara den mest neonfärgade nyansen heller. Låt istället de små detaljerna - till exempel ljus, tårta, blommor och porslin - få prydas av de härliga kulörerna du valt. Ofta är det här ett stilsäkert sätt att gå tillväga, men som alltid så vill vi ju uppmuntra till att bryta allt vad regler heter och skapa din egna färgpalett så glöm inte att glömma bort ovanstående ibland och lek med kreativiteten!

bröllop+bohemisk+dukning
bröllop+bohemisk+brudbukett
bröllop+bohemisk+dukning
bröllop+bohemisk+brudbukett

Fotograf: Kristen Cranham Photography
Hårstylist: Chic Technique Bridal
Klänning: BHLDN
Bakelser: Culinary Delights by Feist
Florist: J Morris Flowers
Tårta: Signature Sweets By Amanda
Plats: Briar Patch Bed & Breakfast Inn