Sisters in Law firar 3 år som bröllopsblogg

Idag är det exakt 3 år sedan Sisters in Law lanserades som bröllopsblogg - hurra!

Vi startade bloggen med syfte att erbjuda en mer personlig bröllopsblogg som lyfter mer än det som anses som traditionellt och klassiskt. Vårt mål var och är fortfarande att inspirera till nytänk inom bröllop och lyfta kreativa sätt att gifta sig på. För oss och för många andra så är bröllop så mycket bredare i sina uttryck än vad som vanligtvis visas av media inom bröllopsbranschen och det var detta som drev oss att lansera Sisters in Law för tre år sedan.

Vi arbetar varje dag för att hitta nya bröllop, stylade fotograferingar och idéer som bidrar till något slags nytänk. Oavsett om det handlar om stilen på brudklänningen, buketten eller sättet att fotografera på, så vill vi visa på att bröllop är så mycket mer än tajta rosbuketter, strikta håruppsättningar och princessbakelser till klänningar. Det finns all frihet att konstruera ert bröllop precis som ni vill ha det!

Vad har hänt hos Sisters in Law under de här tre åren?

Från att ha startat som en bröllopsblogg på svenska, har vi under 2018 lanserat vårt bröllopsmagasin på engelska. Magasinet, som såklart också heter Sisters in Law, är en förlängning av bloggen där vi sprider vårt budskap om bröllop och där vi samtidigt kan lyfta fantastiska kreatörer och storslagen fotografi ytterligare.

Dagen till ära erbjuder vi nu 15% rabatt i webbutiken när du köper Sisters in Law Magazine! Använd koden HURRAY för att ta del av rabatten. Erbjudandet gäller hela helgen, till och med den 4 november.

Fotograf: Emil Engwall.

Fotograf: Emil Engwall.

Vi har även lanserat vår egna kollektion med tyllkjolar i olika färger; Ellen Marie Bridal - by Sisters in Law.

Och, håll i er nu, vi har ett erbjudande även på våra tyllkjolar. Med samma kod HURRAY får du 10% på våra tyllkjolar. Detta gäller också till och med till söndag den 4 november.

Fotograf:  Pierre Atelier

Fotograf: Pierre Atelier

I Umeå där vi har vår bas har vi sedan ett år tillbaka också en fysisk studio/showroom där man kan anlita Kristina hos oss på Sisters in Law för att sy upp sin brudklänning från grunden.

Vi är också fler i teamet numera. Förutom att vi är två som arbetar heltid med Sisters in Law, så anlitar vi även frilansare som delar våra visioner inom bröllop och som lyfter bloggen och magasinen till nästa nivå.

Vad händer härnäst?

Vi har stora visioner med Sisters in Law och ett första steg är att vi blir tvåspråkiga i januari 2019. Bloggen kommer då att kunna läsas både på svenska och engelska. Just nu arbetar vi intensivt med allt som hör till denna lansering.

Vi vill avsluta med att säga TACK till alla ni som läser Sisters in Law som blogg och magasin och som därigenom gör det möjligt för oss att fortsätta sprida inspiration och kunna arbeta med vad vi älskar att arbeta med allra mest! TUSEN TACK!

Följ oss gärna i sociala medier om du inte gör det redan. Vi finns på Instagram på @sistersinlaw.se och Facebook på /sistersinlaw.se.

Fotograf: Emil Engwall - Kristina Grahn till vänster, Zanna Metzer till höger.

Fotograf: Emil Engwall - Kristina Grahn till vänster, Zanna Metzer till höger.


Sisters in LawComment