Moodboard med höstkänsla

Hösten är här! Det är kallt på morgnarna, över åkrarna ligger dimma, på stan ser vi fler och fler höstrelaterade färger på koftor. Mössor och halsdukar åker fram. Och efter den långa, varma sommaren vi fick så har en liten känsla av längtan efter kyligare väder smugit sig på mer och mer. Det fick i alla fall oss att se allt det härliga som hösten har att erbjuda! Här i Sverige har vi ju turen att få en form av miljöombyte fyra gånger per år, vilken lyx! Varje årstid kommer med sin charm - vare sig det är soliga åkrar fyllda av solrosor eller mysiga gågator täckta av den första snön - och med det kommer även en hop med inspiration. Så underbart! Och vilken tur att hösten nu är här, med allt vad hösten innebär.

Moodboard är ett ord som ni nog har hört förut, men om inte så är det ett sätt att samla all inspiration och härligheter på ett och samma ställe. En moodboard är ett perfekt verktyg för att förmedla sina känslor och förväntningar - speciellt när man planerar bröllop. Vi på Sisters in Law är stora fans av det här konceptet och har skapat en mysig moodboard som hör hösten till.

Tänk er ett höstbröllop med djupa nyanserna av rött, lila och orange. Det serveras en utsökt middags innehållande allt det där som förknippas med hösten - svamp, pumpa och rotfrukter av alla dess slag. Passa även på att låta bär vara en del av dekorationerna om du gifter dig under den tidiga hösten.

moodboard_höstbröllop.jpg

Hur ser din moodboard ut? Skicka gärna in den till info@sistersinlaw.se ifall du vill dela med dig!


Foto // Brudpar: Simply Violet Photography // Tårta: Twinkling Eye Photography // Trycksaker: Tara Nichole Photo // Tallrik: Kimberly Dovi Photography