3 Inspirerande Moodboards för Vinterbröllop

Nu närmar sig vintern med stormsteg, och vi är så taggade på att få se årets upplaga av bröllop och stylade fotograferingar! Det är långt ifrån lika vanligt att ha sitt bröllop på vintern, som det är att ha det på sommaren, vilket är förståeligt men också lite synd. Vinterbröllop är alltid så otroligt fina! Dessutom har alla som gifter sig på vintern en ganska stor fördel - leverantörer och fotografer har ofta mycket mindre tryck på bokningar, vilket gör det enklare för er att kunna boka just de leverantörerna ni helst av allt vill ha.

Vintern till ära, inspirerar vi till vinterbröllop tre moodboards inspirerande av jul, nyår respektive vintern i allmänhet. Spana in hur det skulle kunna se ut om vi på Sisters in Law fick chansen att planera och dekorera ett bröllop nu i vinter!

Vinterbröllopet

Först ut vill vi lyfta en moodboard som passar hela vintern. Här har vi satt ihop lätta färger tillsammans med mycket vitt och detaljer som är typiskt vintern. En elegant, men mysig planering som har sina egenheter och charm.

vinterbröllop moodboard

Nyårsbröllopet

Nyårsbröllop är ofta nytänkande och vågade. Vi ville inte vara sämre! Vår version av nyårsbröllop går i moody toner med gulddetaljer och rosa accenter. Det är romantiskt och mysigt, men storslaget. Brudklänningen står i centrum, helst av allt ser vi en svart klänning med en fierce design - lite som ett statement. När vi satte ihop den här moodboarden var tankarna inte långt från Great Gatsby-temat, som fått smyga sig in i planeringen!

nyår bröllop moodboard

Julbröllopet

Sist, men inte minst, har vi julbröllopet. Vi älskar mysiga julbröllop och har bevarat känslan av jul, men blandat upp den med en fräsch touch av orange och vitt. Här tycker vi det passar utmärkt med söta detaljer och DIY, som till exempel bordsplaceringen och bordet där gästerna kan göra sin egna varma choklad.

jul moodboard bröllop

Bordsplacering // Bukett // Bordsdukning // Pepparkakor // Tårta // Fika // Corsage

Hoppas du fick lite inspiration inför ditt vinterbröllop!