Avslappnat elopement vid sjöfronten

Det finns ju alltid en risk med att planera sin stora dag utomhus - men den risken kan ju även vara en riktigt stor charm. Vi pratar, förstås, om vädret. I ett land så som Sverige kan man aldrig riktigt lita på att sommaren ska bringa sol, vintern snö och hösten krispiga, soliga novemberdagar. Det blir som det blir, helt enkelt, och det får vi förhålla oss till. Vi är villiga att ta risken, att ha middagen utomhus i hopp på en ljummen, torr junikväll. Som plan B står ett partytält redo för att skona gästerna från blöta kläder. Och även då solen står som nummer ett på önskelistan så finns risken att regnet faller och partytältet åker fram. Men tänk då så charmigt det kan bli - regnet som smattrar mot taket, filtar att värma sig med, ljusslingor som lyser upp istället för stjärnorna. Det låter inte så tokigt i våra öron!

Liknande var det för paret Ry och Marc. De hade valt att ha ett elopement utomhus och på deras dag var regnet ett faktum. I vad som oftast ses som regn och rusk tog de med sig ett paraply och lät varken vattendropparna eller vinden stoppa dem från att njuta av sin fantastiska dag. Så glada vi är för det! Dessa bilder, tagna av Erica Miller Photography, är magiska! En väldigt mysig känsla infaller tack vare det regniga vädret, och paraplyet är en sådan charmig detalj - en detalj som inte skulle finnas med om vädret var soligare. Tack, regnet!

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Det känns nästan som om det var menat att det skulle regna just den här dagen. Platsen får direkt en härlig, moody känsla över sig. Det passar perfekt in med detta elopement! All grönska blir lite extra grönt, och tillsammans med den vita brudklänningen och brudens blomsterkrans blir det grymt! Vi säger bara WOW!

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement+blomsterkrans
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Fotograf: Erica Miller Photography
Plats: Whytecliff Park, Kanada