Magiska brudklänningar från Camille Marguets senaste kollektion

Ord räcker inte till för att beskriva de känslor vi har för den senaste kollektionen från den franska designern Camille Marguet. För två veckor sedan var vi på Sisters in Law och besökte Camille i hennes showroom i Paris och kan intyga hur fantastiska hennes kreationer är. Det är sådan kvalitet i både tyg och sömnad och hennes resa som designer inom bröllopsmode har i princip bara börjat. Här ser ni delar av hennes senaste kollektion.

Camilles kreationer är moderna, eleganta och edgy på samma gång. Vi älskar hur hon tar klassiska och minimalistiska uttryck och blandar det med nyskapande detaljer inom bröllopsmodet. Hur snyggt är det inte med överdelen nedan?!

Ryggen på klänningen nedan alltså!

Slits på brudklänning är något vi har sett mer av och som vi tycker är SÅ snyggt! Himla mäktigt.

Vilken klänning tyckte du bäst om? Svårt att välja va?

Nyfiken på hur det går till under en modefotografering som denna? Spana in behind the scenes-filmen nedan.


Fotograf: Baptiste Hauville
Brudklänningar: Camille Marguet
MUA: Jennifer Lecorre
Smycken: Maison Sabben 
Florist: Reflets fleur
Video: Les Bandits