Vinterbröllop i varmt klimat med vacker färgpalett

Idag ska vi få ta del av romantiskt februaribröllop från Florida. Ett bröllop i februari är något som vi i Sverige skulle klassa som vinterbröllop, men det här vinterbröllopet är inte riktigt som det vi är vana att se i Sverige, med massvis av snö och is, utan ett exempel på hur ett vinterbröllop kan se ut i varmare klimat.

Om det nalkas ett vintrigt utlandsbröllop för er så finns här massvis med inspiration att hämta. Eller om ni planerar att hålla er kvar i Sverige också, för all del. Det finns ju absolut inget som säger att, till exempel, en härlig båttur inte kan göras under de svenska vintermånaderna, det är bara att rusta mot kylan med varma kläder och filtar! Men var och när ni än planerar ert bröllop - här finns mer än båtturer som kan inspirera! 

Megan och Kyle valde att dela sitt bröllop med sina nära, och bjöd in dem till vacker ceremoni precis vid vattnet. Det är en härlig blandning av kärleksfulla stunder, bröllopsporträtt i solnedgången och vackra klänningar som Old Pine Pictorial så fint har ramat in.

bröllop+förberedelser
bröllop+hår+uppsättning
bröllop+hår+smink+smycken
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+förberedelser+kostym+klädsel
bröllop+klädsel+brudgum+kostym
bröllop+first+look
bröllop+first+look
bröllop+first+look

Åh, den här röda färgen på tärnornas klänningar är underbar! Hela bröllopet i sig har en väldigt vacker färgpalett och den summeras ihop väldigt bra i den här bilden - grönt, krämvit och rött. En färgpalett som i grunden känns väldigt julig egentligen, men som vi här ser att man inte ska vara rädd för att använda även när det inte snöar och är mörkt. Vi tycker att det känns glamouröst och lyxigt!

bröllop+brudtärna+blombukett
bröllop+brud+brudtärna+bukett

Flowergirls måste ju vara något av det sötaste som finns. Och kolla, så gulliga klänningar! Matchar fint med brudens fluffiga kjol. 

bröllop+flower+girl

Sky’s the limit när det kommer till att använda fantasin! Det finns många sätt för brudparet att komma fram till vigselbågen, och en av dem kan självklart vara en båttur! Ännu ett knep att ta till för att göra bröllopet så personligt som möjligt. En annan brudgum som anlände till vigseln i en båt hittar du i första numret av Sisters in Law Magazine. Ett bröllop du inte får missa!

bröllop+båt+brudgum
bröllop+vigsel+båt+brudgum
bröllop+vigsel+båt+brudgum
bröllop+vigsel+brudklänning+utomhusbröllop
bröllop+vigsel+brudklänning+utomhusbröllop
bröllop+vigsel+brudklänning+utomhusbröllop
bröllop+brudklänning+utomhusbröllop