Cirkusbröllop: Jenny + Jon

Jenny och Jon träffades i Ryssland i cirkus-svängarna. De är båda cirkusartister, så ett spexat bröllop var förväntat. Vid en första snabb skymt på bilderna så skulle du aldrig kunna gissa att detta är ett cirkusbröllop. Men det finns så mycket underbara påhitt under detta bröllop och det är häftigt att se en sånt här spektakulärt tema blandas med det romantiskt pastelliga i övrigt.

Med sig hade paret bröllopsfotografen Linda-Pauline Pehrsdotter Arousell samt andrefotografen Johanna Leivn. Linda-Pauline berättar kort om dagen nedan.

Furuviken

Bröllopsfotografen Linda-Pauline berättar

Jag och Johanna träffade brudparet och några av gästerna kvällen innan på grillfesten, och vi insåg ganska snabbt att detta kommer bli ett riktigt avslappnat och roligt bröllop. Vilket det blev. Troligen det mest spektakulära bröllop jag någonsin varit med om! Jag tyckte de svenska gästerna såg lite chockade ut under middagen till en början vid alla uppträdanden, men även dem släppte snabbt på stelheten ;) 
Jenny & Jons bröllopsdag är något jag alltid kommer bära med mig i mitt hjärta. Dagen innehöll så mycket speciella och roliga händelser, vi skrattade dagen igenom. Men vi kunde också känna deras djupa kärlek till varandra, glädjetårar och skratt bytte av varandra. 

Fotograf: Linda-Pauline Pehrsdotter Arousell 
Andrefotograf: Johanna Leivn
Plats: Högbo Bruk, Sandviken
Brudklänning: Ida Sjöstedt
Brudgummens kavaj + byxor: Suitsupply, London.
Florist: Centrumblommor i Tierp