Parporträtt bland vida vyer och urbana konstraster

Ulrich Sperl är en österrikisk fotograf som utmanar sig själv att inte göra allt för romantiska bilder, utan porträtterar sina par på ett mer kreativt vis. Bland vida vyer blandat med urbana kontraster vill han här inspirera för mer påhittighet när det kommer till förlovnings- och bröllopsporträtt.

En mening som du kan hitta på Ulrichs hemsida är "Även de vackraste ögonblicken är tillfälliga", och den meningen fångade mig. Med sina minnen kommer man långt, men (och jag kan inte säga detta tillräckligt många gånger) om du anlitar en professionell bröllopsfotograf till bröllopet så varar minnena för alltid. Anlita någon som är lyhörd och som har förmågan att på ett genuint sätt fånga alla de stunder som är så ovärdeliga. Alla blickar, skratt och glädjetårar. Det är den bästa investeringen du kan göra på ditt bröllop. Och i arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law hittar du fotografer runt om i landet som kan göra just detta.

Ett annat exempel på en fotograf vars konstnärliga stil skiljer sig från mängden kan du läsa om här: Intervju med den kreativa fotografen Liam Warton.


signaturzanna.jpg