Bröllop i växthus med natur-bohemisk stil

Idag ska vi få ta del av ett alldeles underbart bröllop från Karra Leigh. Jag älskar, älskar, ÄLSKAR det! Det här paret har skapat en bohemisk känsla med hjälp av ljusslingor, simpel dekor och dova färger. Men det som jag tycker sätter en speciell känsla på det hela, och som får hela min kropp att bubbla av lycka, är växthuset de valt att gifta sig i. 

Dessutom älskar jag hur brudbuketten smälter in i omgivningen och den naturliga miljön samtidigt som det står ut mot brudens klänning. Det är ett enkelt knep för att få allt att gå ihop och se enhetligt ut. Det här är en av mina favoritstilar på bröllop men, handen på hjärtat nu, vem älskar inte härliga natur-bohemiska bröllop? 

Fotograf: Karra Leigh 
Florist: Mack Floral and Design
Brudklänning: Rue De Seine