Bohemiskt Höstbröllop I Mjuka Toner Med Vigsel Utomhus

Michael och Dylan gifte sig på hösten 2021 och bjöd in till ett soligt oktoberbröllop utomhus. Med en touch av boho är detta ett avslappnat, naturnära bröllop i mjuka toner. Paret började sin dag med en first look innan de mötte upp med sitt brudfölje och tågade ner längs vigselgången. Dagen avslutades med en glädjefylld fest tillsammans med alla gäster.

trycksakern boho bröllop
boho bröllop

Bakom kameran har vi Nikk Nguyen Photo som fångat brudparets bröllop på bästa sätt. Vi är stora beundrare av hans bildspråk i kombination med den bohemiska miljö som paret skapat. De mjuka tonerna skapar en harmoni i bilderna. Det här bröllopet är ett perfekt exempel på hur brudparet valt en bröllopsfotograf vars stil matchar deras val av tema och manér. Förutom att hitta en fotograf som ni känner er bekväma med personlighetsmässigt, är det också viktigt att deras visuella stil tilltalar er.

boho bröllop blommor
boho bröllop first look

När ni planerar er stora dag bör ni fundera på hur ni vill göra innan själva bröllopet drar igång på riktigt. Vill ni göra i ordning er tillsammans eller vill ni hellre göra en first look, som paret Michael och Dylan gjorde? Kanske ni hellre ser varandra för första gången vid vigseln? Det finns många olika sätt att göra och det viktigaste är såklart att ni blir nöjda med resultatet. Tänk igenom olika alternativ och välj det som känns bäst för er.

boho bröllop first look
boho bröllop first look
boho bröllop vigsel
boho bröllop vigsel
boho bröllop vigsel
boho bröllop vigsel

Paret anordnade sin vigsel utomhus. De valde en stillsam och enkel plats med trädgården i bakgrunden och bohemiska blomsterarrangemang som vigselbåge i förgrunden. Så mysigt! Trots att sommaren börjar ta slut behöver inte det betyda att utomhusbröllopen behöver vara över. Hösten brukar bjuda på många härliga stunder med chans till en oförglömlig vigsel utomhus. Många dagar kantas av gyllene solsken och magiska höstfärger som fullkomligt exploderar över träd och buskar. Perfekt för ett utomhusbröllop, eller hur?

boho bröllop vigsel
boho bröllop vigsel
boho bröllop vigsel
boho bröllop solnedgång
boho bröllop solnedgång
boho bröllop solnedgång
boho bröllop fest
boho bröllop fest