Inspirationsfotografering med vintageporslin och hållbara brudklänningar

Dagens inspiration är från ett kreativt team som med ledorden bohemiskt och lantligt satte ihop en fotografering som jag verkligen älskar! Brudklänningarna är från Zäta Sömnad, och är ett av de få hållbara verksamheter av brudklänningar som jag upptäckt i Sverige. Du kan läsa mer på deras hemsida om hur de arbetar miljövänligt.

Längre ner kan ni läsa några ord från fotografen Malin Sydne, som är den som tagit initiativ till hela fotograferingen. 

vintageporslin uthyrning

Fotograf Malin Sydne berättar

När vi planerade fotograferingen så satte vi ett ledord som alla inblandade skulle få jobba fritt mot. Bohemiskt och lantligt. Därefter fick det bli lite utav en hemlighet vad alla hade skapat för något, som sedan blev denna fina helhet. Att Nikas blommor var en överraskande färgsprakande vårbomb blev det som i slutändan satte den röda tråden för hela photoshooten. 
Hästen Pelle imponerade stort med sin arbetsvilja, vänlighet och charmade oss allihopa. Ägaren till Pelle både tävlar och tränar i sporten Reining som för en okunnig skulle kallas ”cowboy-ridning”. 4 åriga valacken Pelle, som egentligen heter Allwhiz Hollywood, är av rasen American Quarterhorse reiningmodell och har den speciella färgen dunalino.
Så fort planeringen av denna stylade fotografering satt igång så var paret Emelie och Kalle de vi önskade hårt på att få med. De gifter sig själva i maj och detta skulle bli ett perfekt tillfälle för dem att få öva sig lite framför kameran, dessutom är de så fantastiskt snygga och unika.

Psst, här ser ni en av mina flugor från Metzerverket som är med i fotograferingen. Alltid kul att få vara med på ett hörn vid bröllopssammanhang! 

Fotograf: Malin Sydne
Styling & Uthyrning: Rental Stories 
Make Up & Hår: Beauty by Tilde 
Lokal: Larssons Lada 
Klänning: Zäta Sömnad 
Blommor: Skillad Floral Design
Tårtor: En nypa socker 
Fluga & Näsduk: Metzerverket
Modeller: Emelie och Kalle