Bröllopsinspiration I Ljusa Toner

Vi går mot ljusare tider och vad passar inte bättre än att få inspireras med ljusa nyanser till bröllop? Vi skulle vilja beskriva stilen i bilderna nedan som att klassisk romantik möter en lyxigt bohemisk stil. Bakom både konceptet och kameran står Courtney Simpson Photography LLC och hon har tillsammans med sitt team skapat en serie vackra bilder som verkligen inspireras. Söker du bröllopsinspiration i ljusa toner har du mycket att inspireras av här!

Vi börjar med att ta en titt på inramningen av vigselplatsen. Här får både torkade och färska blommor rama in brudparet när de säger ja till varandra. Det finns många sätt att markera vigselplatsen på, och om du just nu söker efter inspiration kring just detta kan vi tipsa om följande inlägg från arkivet: 40 Vigselplatser, Vigselbågar och Vigseldekorationer att Inspireras av till ditt bröllop.

Vi inspireras av den figurnära brudklänning med effektfullt släp och den ljusa nyans av kostym som brudgummen bär. Självklart matchar han dekorationerna med likadana blommor i sin corsage. Även brudbuketten längre går givetvis i samma stil.

Ovan ser vi en ring som är allt annat än klassisk. När det är dags att välja vigselring, våga välja något utöver det vanliga om det är det du dras mot. Precis som med allt inom bröllop, så finns det inga rätt eller fel. Gör inte val utifrån normen, eller vad du känner “borde” vara rätt. Gör som du känner och som du vill!

Vidare tar vi en närmare titt på bordsdekorationerna. Vem skulle inte vilja slå sig ned vid detta dekorativa bord?

Vi tackar Courtney Simpson Photography LLC och resten av det kreativa teamet för denna härliga inspiration och hoppas att du som läser hittade någon detalj som du och din partner kan ta med er i bröllopsplaneringen!


Fotograf: Courtney Simpson Photography LLC
Plats: Vaux Studio
Styling: Elevee and co
MUA: Kiss the Bride Hair and Makeup Design
Trycksaker: Willow Wynn Co.
Uthyrning: Allaire Event Rentals
Florist: Tame Florals
Brudklänning: The Bridal Manor
Kostym: The Tux Guys
Modeller: @whimsicalimagerybyamberlee + @rpacheco24