Inspiration till den gravida bruden

Att gifta sig som gravid är kanske inte helt vanligt men oj så vackert det är med en gravid brud tycker jag! Dessa bilder kommer från bröllopsfotografen Malin Norlén som vill inspirera till att våga ta steget och gifta sig även som blivande förälder. Malin berättar även om tankarna kring denna underbart vackra inspirationsfotografering. 

Fotograf Malin Norlén berättar

Ett stenkast från Stureplan och inte många årtag från Lidingö ligger ett äkta “Kråkslott”. Huset har anor från 1800-talet och trots att skicket på de 24 rummen idag är långt från glansdagarna kan man ännu känna vibbar av skratt, dekadens, ciggar-rök och klirrande glas. Allt som hämtat direkt från filmen “The Great Gatsby”.
Vart man än vänder sig är varje rum och vrå fullt av vackra detaljer och inte nog med det så flödar ett magiskt vårljus in genom de slitna fönstren och ger de ruffiga ytorna ett vacker skimmer. Och vilken perfekt bakgrund detta blir både bildligt och innehållsmässigt mot brudparet. Här möts dåtid och förfall med nutid och en stundande nedkomst i en förväntansfull familj.
Sarah och Sebastian är så vackra. Ett lugn och närvaro infinner sig direkt när vi börjar fotografera. Trots allt det är kallt, så värmer kärleken och det syns verkligen i varje bild. Det är inte så långt kvar innan det är dags för “Sockans” nedkomst och de blir en familj. Så kul att kunna göra detta tillsammans och skapa ett unikt minne.
Och visst kan man gifta sig även när man är gravid! Idén bakom fotografering var just att inspirera blivande föräldrar och brudpar att våga ta steget. För vad kan vara mer kärlek än föräldraskap. Mer än värt att fira och föreviga. Låt er inspireras!

Är det någon av er läsare som planerar att gifta er medan ni har en liten knodd i magen? Berätta gärna om era tankar och planer i en kommentar! 

Fotograf: Malin Norlén
Stylist: Beauty by Tilde
Florist: Melody Flowers
Lokal: Storholmens slott
Trycksaker: Anna Göran Design
Brudklänning: SensibleM
Brudgummens klädsel: Blandning från Sand, HM och Dressman
Modeller: Sarah + Sebastian


Lär känna grundaren Zanna Metzer! Spana in  Zannas blogg  om vardagen på andra sidan skärmen.

Lär känna grundaren Zanna Metzer! Spana in Zannas blogg om vardagen på andra sidan skärmen.


Följ gärna Sisters in Law på Bloglovin' för att inte missa någon inspiration och för att spara inlägg till senare!