Vintageinspirerat bröllop: Mikela + Giannis

Mikela arbetar som stylist, makeup-artist och skådespelare men hennes passion är inom kostymdesign. Till sitt bröllop inspirerades hon av vintagestilen och det var det hon satsade på i sin look. Jag tycker att detta är ett fint exempel på hur man kan kombinera olika stilar till sitt bröllop. Är man som brud eller brudgum intresserad av en viss stil, så betyder det inte att båda måste gå all in på temat. För Mikaela och Giannis blandas vintagelooken med en modern stil och det blev ju så himla elegant, eller vad tycker ni?

Fotografen för dagen var Andreas Markakis, som jag visat underbara bilder från tidigare. Bland den inspirationen finns bland annat en bröllopstårta som är så jäkla läcker tycker jag! Se här: Romantiskt med en edge


Brudklänning: Konstantinos Melis by Laskos
Kostym: Hugo Boss
Bröllopskoordinator: Crete for Love