Bröllopsinspiration med Vintage Brudklänning och Torkad Brudbukett

Brudmode är en kategori som ligger Sisters in Law varmt om hjärtat. Vi gillar det så mycket att vi till och med skapade en egen kollektion av tyllkjolar. Vill ni spana in dem så kan ni göra det på Ellen Marie Bridals hemsida, men först tycker vi att ni ska spana in dessa fantastiska foton från Song of Songs Photography. Fotografen Ariel fångade upp en vintageklänning i en second hand-butik i Colorado och kände direkt att hon måste få föreviga den även på bild. Sagt och gjort, hon plockade med sig klänningen och en modell på tur i bergen och hittade underbar natur för porträttfoton.

Nu ska vi sluta uppehålla er från dessa foton och låta er inspireras av en snygg vintagelook.

bröllop+klädsel+klänning
bröllop+klädsel+klänning

Åh, vi tycker örhängena är så rätt och så vackra!

bröllop+klädsel+klänning
bröllop+klädsel+klänning
bröllop+klädsel+klänning

Den vackra buketten är gjord av fotografen och är inspirerad av naturen i Colorado, så som omgivningen ser ut när sommar övergår till höst. Landskapet blir ofta torrt, och då många tycker att det är mindre roligt att säga hejdå till den grönskande naturen, valde fotografen Ariel att se det vackra i det istället. Buketten nedan i torkade blommor är så härlig och passar både in i miljön och med vintagekänslan i klänningen.

bröllop+klädsel+klänning+blomster+ring
bröllop+klädsel+klänning+blommor
bröllop+klädsel+klänning+bukett+blomster
bröllop+klädsel+klänning

Bruden har fått en enkel håruppsättning med pärlspännen på ena sidan, en klassiker för vintage looks och som dessutom var en stor trend under 2019. Som en kombination till det har hon en magnifik slöja nedan som drar till sig uppmärksamheten direkt.

bröllop+klädsel+klänning+slöja
bröllop+klädsel+klänning+slöja
bröllop+klädsel+klänning

Alltså kolla in volangerna längst ner på klänningen! Har du riktigt tur kan du hitta fantastiska vintageklänningar på loppis och second hand-butiker. Men för ett mer välsorterat sortiment, kan vi rekommendera att boka en tid hos Elsa Billgren i Stockholm som har mängder av fantastiska vintagebrudklänningar att hyra.

Vill du istället handla moderna second hand-brudklänningar så kan vi tipsa om Bröllospbruket som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. I Umeå finns Bröllopsbruket i samma lokal som vi på Sisters in Law och vi har mängder med vackra brudklänningar att välja mellan där!

bröllop+klädsel+klänning+ring+blommor
bröllop+klädsel+klänning+blomster