Avslappnat bröllop på vingård i Provence: Liv + Joe

Vi beger oss till Frankrike för att se hur Liv och Joe hade det på sin bröllopsdag. Med sig hade de bröllopsfotografen Marion Heurteboust som så vackert har dokumenterat deras dag. Frieriet är det mest känslosamma jag har hört om. Joe friade till Liv i deras vardagsrum samma dag som de kom hem med deras son som hade fått kämpa för sitt liv sin första levnadsmånad på sjukhus. Joe hade inte hunnit ordna några ringar, utan hade istället skrivit ett meddelande på en av de små etiketterna som sjukhuset fäste kring deras son handled. Så himla vackert! 

Jag gillar verkligen hur brudparet har blandat det romantiska i miljön med lite mer lekfulla inslag och färger i bland annat trycksakerna. Det här bröllopet har nog allt skulle jag påstå. Det är elegant och romantiskt samtidigt som det är lekfullt och avslappnat. Det ser verkligen ut som att både brudparet och gästerna hade en helt underbar och rolig dag. 

Fotograf: Marion Heurteboust
Plats: Auberge du Vin, Frankrike
Brudkjol: Deborah Andrews
Brudtopp: Rime Arodaky


zanna+metzer.jpg