Dramatisk och stämningsfull bröllopsinspiration med smycken från Eyeseei

Eyeseei är ett smyckesmärke grundat av modedesignern Sanna Aulén. Smyckena består av sterlingsilver och bergskristaller och Sanna designar sin kreationer med inspiration från sina samiska rötter samt naturen. Fotografen Anna Maria Liljestrand delar intresset med naturen och tillsammans gick de ihop för att skapa en saga inspirerad av det nordiska ljuset och mörkret. Anna Maria beskriver bilderna som kraftfulla men ändå känslosamma och jag kan inte annat än att hålla med. Det här är underbar inspiration helt i min smak och jag hoppas att även ni läsare ska tilltalas av det Sanna och Anna Maria har skapat ihop.

Jag älskar den råa känslan i bilderna, samtidigt som det är så ljuvligt och vackert. Konstraster när det är som bäst! En personlig favorit bland Eyeseeis kollektion är armbandet som syns tydligt några bilder ner. Himla elegant! 

Tyckte du om klänningen? Den är designad av Sanna Aulén och finns nu att köpa! Det är en one-of-a-kind så det är först till kvarn som gäller. Skriv till sanna@eyeseei.com vid intresse för att få mer information.


Fotograf: Anna Maria Liljestrand
Smycken: Eyeseei
Klänning: Designad av Sanna Aulén, skapad av Ida Sylvén.
Plats: Dalby stenbrott
Smink: Sanna Aulén
Hår: Anna Maria Liljestrand
Modell: Matilda, Nordic Model Agency