Stylad Bohemisk Fotografering Med Höst- Och Vinterpalett

När det är dags att planera bröllop tänker nog de flesta ut en säsong att utgå ifrån: sommar, höst, vinter eller vår. Visst brukar det vara enklast att gå efter den säsong då man faktiskt har bröllopet, men det finns även de som kombinerar sina favoriter.

Precis det gjorde leverantörerna bakom den stylade fotograferingen vi ska få se här nedan, designad av bröllopskoordinatorn Mina Bröllop. Bakom kameran stod fotograf Lindie Wilton som berättar att inspirationen för detta samarbete var höstens alla färger med en touch av vinterpaletten. När leverantörerna började brainstorma idéer visste de omedelbart att den stylade fotograferingen skulle skildra en romantisk bohemisk känsla. Den bohemiska bröllopstrenden växer sig starkare och starkare för varje säsong, alltid i ny tappning och med nya spännande inslag. Här blandas det bohemiska bröllopstemat med klassisk romantik och resultatet är fantastiskt.

interiör + inredning
dukning + meny
styling + stylist

Leverantörerna fixar och pysslar ända in i sista stund. Att återskapa sina kreativa visioner är ett riktigt drömyrke, vi är så glada och tacksamma för att vi får ta del av allt hårt arbete som dessa kreatörer lägger ner. I bordsdukningen ser vi en härlig färgkombination av rost, brunt, persika och vitt. Färgat glas och gulddetaljer kombineras med det klassiska Matteus-porslinet som blivit en favorit i många hem.

bordsdukning + tablesetting
candles + levande ljus
modell + model

Modellen bär en klänning designad av Abby Waits från Bröllopsbutiken Noelle. Spetsklänningen med hög hals och kort t-shirtärm har en smickrande öppning i ryggen och klädda knappar som sätter en vacker touch på den nedre ryggen.

spets + spetsklänning
makeup + sminkning + sotade ögon

En dramatiskt sotad ögonmakeup med tjock eyeliner ger den romantiska looken lite egde. Modellens mjukt vågiga hår ramar in hennes ansikte och fulländar looken.

hatt + hat
skugga + ljus
släp + kjol + klänning
bukett + bukettinspo
sjal + scarf

Temat skapar en bro från hösten till vintern. Med en värmande sjal över axlarna och hatt håller sig bruden varm i de svala vindarna. Vi hoppas att dagens blogginlägg kan öppna era ögon för att kombinera teman, årstider, färgskalor och idéer när ni planerar ert bröllop.

skog + utomhus

Fotograf: Lindie Wilton
Styling & Bröllopskoordinator: Mina Bröllop
Hårstylist & Frisör: Nadines Hårverkstad & Ateljé
Makeup artist: Villa Solskiftes
Smycken: Valdi smycken
Modell: Matilda Larsson
Florist: Mimosa blommor
Klänning: Abby Waits från Bröllopsbutiken Noelle
Plats: Nyströms trädgård
Trycksaker: Anna Göran Design
Tallrikar & ljus: House of Carlander
Fårskinn: Lövholmen Café & Butik