Inspirationsfotografering i bröllopslokalen Facienda

När bröllopsfotografen Matilda Söderström och bröllopskoordinatorn Anna Edström Widén (Rental Stories) går ihop i en inspirationsfotografering vet man att det kommer att bli magiskt. Den här gången tar de med oss till Facienda, en unik bröllopslokal som du kanske känner igen från bröllopsberättelsen Drömskt bröllop på Facienda: Elsa + Niklas.

Matilda och Annas vision var att skapa en jordnära och modern stil med mycket grönska och värme. Tillsammans med sina samarbetspartners lyckades de skapa sin vision på ett högklassigt vis. Det är en fröjd att få ta del av så vackra bilder. Luta dig tillbaka och låt dig inspireras!

Rental Stories

Fotograf: Matilda Söderström Photography
Porslin och dekor: Rental Stories
Florist: Skillad Floral Design
Lokal: Facienda 
Tårta: En Nypa Socker 
Brudklänning: By Malina Bridal
Brudgum: Baxer 
Trycksaker: Pretty Paper
Modeller: Emma & Anders