Pastelligt sommarbröllop: Carolina och Pär

Carolina och Pär gifte sig den 16 juli 2016 i Nordmaling i Västerbotten. Deras bröllop beskrivs bäst som en pastellig sommardröm och det är bröllopsfotografen Linda-Pauline Pehrsdotter som har förevigat deras dag. Det är verkligen en fröjd att få ta del av brudpars dag så här. Och om du är som jag och inte kan få nog av bröllopsberättelser, så ta en titt i menyn och se de alla de tidigare berättelserna. Hoppas att ni alla få en riktigt bra start på veckan, med denna sommardröm!

Bröllop Nordmaling

Bröllopsfotografen och vännen Linda-Pauline berättar

Carro och jag träffades av en slump i Stockholm på en makeup artist utbildning för många år sedan. Vi klickade rätt snabbt, då vi båda är från Norrland. Vi höll ihop under hela utbildningen och fortsatte därefter. Vi har haft en hel del upptåg ihop, och vi ses fortfarande. Det var en självklarhet att jag skulle fotografera deras bröllop, samtidigt bjuden som gäst. Dock fick jag sura miner efteråt, då Carro sa att det saknades bilder - på mig. Det fanns inte en enda. Haha. Vem hade tanken på det? Vi fick en fantastisk dag, oslagbar solnedgång. Carro arbetar fortfarande som makeup artist, (www.ccstyling.se) och fick bli en stor hjälpande hand senare samma år på mitt egna bröllop.

Carolina berättar

Året var 2007. Det var slutet av april månad och jag som då bodde i Umeå och pluggade på universitetet hade finbesök hemifrån. Trots detta var danssuget för stort så vid 22-tiden när vännerna funderade på att gå i säng svidade jag om för att gå ut och dansa loss några timmar. Missade bussen men var tjurigt bestämd att få en kväll fylld med dans så joggade/promenerade raskt ner till stan (5KM) i högklackat. Väl på plats på utestället så hade tjejkompisen som jag skulle möta upp träffat en kille så henne såg man inte mycket av. Lustigt nog är även dom fortfarande ett par idag, har tre stycken barn och lever lyckligt tillsammans. Pär som bodde i Skellefteå var nere i Umeå och spelade match denna lördag. Istället för att åka hem med fotbollslaget valde han att stanna kvar och umgås med några vänner som bodde i Umeå och var taggade på utgång. Inne på O'Learys möts jag av min vän Anton som med sig har en kille som jag aldrig tidigare sett. Vem var han?! Mitt hjärta slog volter och jag skulle lätt ha kunnat drunkna i hans väldigt blåa ögon.
Anton introducerade oss för varandra. Pär försökte säga något men kände sig förstenad och fick inte fram ett enda ord. Jag visste varken vart jag skulle kolla, säga eller göra. Till slut slänger Pär ur sig: "Nä nu går jag för här var det inget trevligt folk!" Jag blev smått irriterad men vägrade ta åt mig av det där och fortsatte istället att ha en toppenkväll med kompisen Anton. Ute på dansgolvet möttes vi igen. Det var HAN som närmade sig och efter det dansade vi och dansade och dansade! Följdes åt på efterfest. Tidig morgon skjutsade han hem mig. Vi bytte nummer och sedan dess har vi hört av varandra varje dag.
Det blev några helt underbara dejter innan vi officiellt gick ut som ett par. Samma höst flyttade vi till Stockholm. Bodde där två år innan vi bestämde oss för att återvända till staden där allt började, Umeå. Där bor vi än idag. För tre år sedan så fick vi flytta ut i vårt drömhus på landet. Och sedan dess har våra liv blivit extremt berikat då våran fantastiska dotter Loveli kom till oss. Lördagen den 16 juli 2016 sa vi "ja" till att älska varandra tills döden skiljer oss åt. Ännu en helt magisk dag att lägga till minnet! Och oj vad jag aldrig kommer glömma denna dag! Våran bröllopsdag var helt perfekt! Från start till slut. Även om vi hade höga förväntningar över en sådan stor och speciell dag så överträffade det allt!
Bröllopsfotograf Hälsingland
Linda-Pauline
Linda-Pauline Pehrsdotter
Bröllop Nordmaling

Fotograf: Linda-Pauline
Klänning: Lightinthebox
Smycken: Lily and Rose
Kostym: Selected Homme
Festlokal & Catering: Olofsfors Herrgård