Inspirationsfotografering med vårkänsla i växthus

För inte alls så länge sedan anordnade jag en stylad fotografering här i Umeå där jag bor och idag får ni se resultatet! Eftersom våren ännu är långt borta här i norr ville jag pigga upp med lite färgglad inspiration. Tillsammans med bröllopsfotografen Matilda Audas Björkholm åkte vi utanför stan där vi fått tillgång till ett fantastiskt vackert växthus med gröna träramar och tegelvägg. 

Även om jag älskar brudklänningar i de flesta varianter så vill jag inspirera till att du inte alls måste känna dig tvungen att ha en brudklänning på din bröllopsdag. Jag har pratat med så många som inte känner sig bekväma i traditionell brudklädsel eller som inte har råd. Med en svart kjol och en vit spetstopp för under 400 kronor totalt, blev det en stilren och modern look. Poängen är att det är er dag och ni ska göra precis som ni själva vill, på ett sätt som ni känner er bekväma på. 

sistersinlaw-52.jpg

Macarons är en stor personlig favorit och något jag kan äta hur mycket som helst av. Det kändes passande med gröna macarons till en växthusfotograferingen och de skickliga killarna bakom Tonka Bistro & Café ordnade dessa smarriga bakverk. Om du själv är sugen på att baka egna, så finns det ett recept till det här: Macarons - ett måste till dessertbordet.

Dreamcatcher Invitations är en av de bröllopsleverantörer inom trycksaker som finns lista i arkivet med bröllopstjänster. Till fotograferingen fick jag låna vackra kort från kollektionen Botanical som förgyllde dukningen.

Den fantastiska buketten är gjord av Linné & Grankvist som verkligen skapade en underbar vårkänsla med sin blomsterdesign. Visst är det härliga färger?

Fotograf: Matilda Audas Björkholm
Florist: Linné och Grankvist
Macarons: Tonka Bistro & Café
Trycksaker: Dreamcatcher Invitations
Eventkoordinator: Sisters in Law
Modell: Madeleine Nyström