Min topp 10-lista av bröllopsinspiration från 2017

Jag har haft äran att få visa upp SÅ många storslagna bröllop och inspirationsfotograferingar under året som har gått och det är nästan omöjligt att endast välja 10 favoriter! Men, här kommer den; min personliga topp 10-lista från 2017, utan inbördes ordning. Nu kör vi!


En bohem-romantisk sommardröm: Jenni + Nils

Det här bröllopet med Photosdesign by Mathilda & Fredrik bakom kameran är unikt. Med detaljer som hennatatueringar på bruden och brudtärnorna har denna bohemiska sommardröm en given plats i min topplista. Spana även in den häftiga festlokalen med vitmålande väggar i en lada. Otroligt vackert!

Se mer från detta bröllop här.

Bröllopsinspiration med stadspuls i franska Montmartre

Den franske fotografen Pierre Atelier har blivit en stor personlig favorit under 2017. Detta var den första av hans publiceringar på bloggen och jag går fortfarande in då och då för att njuta av de vackra bilderna och drömma mig bort till Paris.

Se mer från dessa bilder här.

Lantligt och vintageinspirerat bröllop med ljusa pasteller: Emma + Lotti

Vackert bröllop med SÅ mycket fina detaljer att inspireras av + dokumenterat på ett kreativt sätt av Stina Gränfors.

Se mer av denna bröllopsberättelse här.

Industriellt och bohemiskt: Dawn + Tommy

Detta är ett klockrent bröllop med så mycket fina bilder att jag var tvungen att dela upp inläggen på grund av för mycket loveliness! Du hittar båda delarna här.

Se mer av detta bröllop här.

Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne

Det här bröllopet är också en stor favorit och en riktig bildbomb! 
Se mer här.

Bröllopsinspiration med vintagebrudklänningar från Elsa Billgrens uthyrning

Jag älskar vintageklänningar och det dramatiska bildspråket som vissa fotografer har. I detta inspirationsinlägg får jag det bästa från båda delarna. Se fler av de vintagebrudklänningar som Elsa Billgren erbjuder i sin uthyrning, vackert fotograferat av Umeå-fotografen Matilda Audas Björkholm.

Se mer här.

Fotograf + Umeå

Torparbröllop med brudklänning skapad från second handmaterial

Jag gillar när kreatörer inspireras till bröllop på ett nytt sätt. Under mina dryga 2 år som bröllopsbloggare har jag sett det mesta, men detta torparbröllop från Natalie Greppi var något nytt för mig och blev snabbt en ny favorit!

Se mer av torparbröllopet här.

Fotograf+Bröllop.jpeg

Kreativ och färgsprakande bröllopsinspiration

Den här inspirationsfotograferingen med Therese Winberg bakom kameran känns klockren på så många vis. Det är modernt och elegant med en edge och jag älskar det! 

Se mer här.

Boheminspirerat logebröllop: Henrik + Pernilla

Här är ännu ett bröllop med tillhörande bröllopsberättelse som har stuckit ut för mig och gjort sig till en favorit. När jag skrev introt till blogginlägget i mars så skrev jag att detta är ett typsikt Sisters in Law-bröllop. Och jag är beredd att hålla med mig själv så här 9 månader senare. 

Se mer från logebröllopet här.

Avslappnat strandbröllop i gråblå toner

Med en blå brudklänningar och lyxiga bakverk är denna inspiration också unik i sitt slag. Detta är bara ett av alla vackra exempel på vad man kan göra när man går ihop och arbetar som ett team. Underbart!

Se mer här.

Ja, då var listan plötsligt slut och som jag skrev i början så har det varit jättesvårt att endast välja 10 favoriter när det finns så mycket fint att inspireras av från året som har gått! Jag hoppas att tar en titt bakåt i arkivet lite då och då, för att inte missa all fantastisk bröllopsinspiration som har delats. Jag försöker att uppmärksamma tidigare blogginlägg varvat med nya, men ska bli bättre på att göra det ännu mer nästa år. Jag lovar!


Zanna+Metzer.jpg