Bröllopsinspiration med vintagebrudklänningar från Elsa Billgrens uthyrning

Uttrycket kill your darlings är något som jag ofta brukar få använda för att försöka begränsa mig i antalet bilder att publicera här på bloggen. Denna gången kunde jag dock inte behärska mig, så det blir en riktig bildbomb med mängder av fantastiska bilder från bröllopsfotografen Matilda Audas Björkholm.

Tillsammans med Nika Wahren (Skillad Floral Design) och Anna Edström Widén (Rental Stories), anordnade Matilda denna fotografering i Stockholm för inte så länge sedan. Vintageklänningarna kommer från Elsa Billgrens uthyrningsverksamhet, och är helt fantastiska tycker jag. Jag är speciellt förtjust i den blå skapelsen som ni ser längre ner. Även brudklänningarna i måndagens underbara bröllopsberättelse är från Elsas uthyrning. 

De spretiga och naturnära buketterna som är skapade av Skillad Floral Design, är så himla vackra tycker jag. Det är fint att kunna plocka mycket från naturen, bland annat syrener som är så fylliga och som blommade i Stockholm vid det här tillfället. 

Jag älskar kontraster och det är så läckert att bryta av det skira och romantiska med en skinnjacka så här. 

Elsa Billgren

Här har vi den, den blåa drömklänningen! Så himla vacker!

Det är inte bara i klädvalet som konstraster skapar skillnad, utan även i miljön. Jag älskar dessa coola stadsporträtten, där klänningen verkligen får sin plats att sticka ut. 

Det är väldigt snyggt att kombinera en blomsterkrans med en slöja tycker jag. Klassiskt, men ändå modernt och lite bohemiskt. 

Tack Matilda, Nika och Anna för att ni skapar och delar med er av så fin inspiration! 

Skillad Floral Design

Fotograf: Matilda Audas Björkholm
Florist: Skillad Floral Design
Styling och locations: Rental Stories
Brudklänningar: Elsas Vintagebröllop
Hårsmycken: The Wild Rose
Modeller: Johanna, Ingrid, Maren, Selma och Frida