Bröllopsinspiration med stadspuls i franska Montmartre

Det finns nog ingen plats vi på Sisters in Law drömmer oss bort till lika ofta som Paris. I denna stadsvandring får vi njuta av bröllopsinspiration i en chic vintagekänsla genom Montmartre, samt en botanisk bordsdukning mot slutet. Bilderna är tagna av den franske fotografen Pierre Atelier och vi älskar sättet han skapar en dramatisk känsla i bilderna, samtidigt som det är väldigt ljuvt.

Ta en noga titt på alla vackra detaljer som finns i denna välplanerade fotograferingen. Allt från den rangliga cykeln vars yttre återspeglas i de rostiga stolarna vid det uppdukade bordet, till den estetiskt slarviga ostbrickan. Se också så snyggt det är med den tvådelade brudklädseln och inte minst den coola hatten till! 

Jag önskar er en underbar fredag och hoppas att ni älskar dessa bilder lika mycket som vi!

Bröllopskoordinator +  designer : Tout Doux Liste
Fotograf : Pierre Atelier
Videograf : Laurène Ployart
Plats : Montmartre – Les Cosmetibles
Florist : Drissia
Ringar: Pérouse
Brudklänning: Anne de Lafforest
Make up : Laura Julliard
Trycksaker : Prune & Sybille
Hatt : Mademoiselle Chapeau
Skor : Dessine moi un Soulier
Kostym: Faubourg Saint Sulpice
Accessoarer : Brocante de la Bruyère
Makramé: Cocotte