Industriellt och bohemiskt: Dawn + Tommy

Vi hoppas att ni gillade gårdagens bildserie lika mycket som vi! Idag får ni se hela bröllopet med Dawn och Tommy, fotograferat av fantastiska Lauren Scotti. Vi älskar hennes bildspråk och har visat bilder från henne förr, se här: Coola förlovningsporträtt: Wesley + Mike.

Det märks att detta är ett påkostat och välplanerat bröllop. Och det är så cool! Vi älskar industriella miljöer, där det skira lyfts fram genom konstrasten. Igår fick ni se förberedelserna (De speciella timmarna innan vigseln) och idag fortsätter vi med allt ifrån "the first look" till underbara porträtt på takterass efter vigseln.

inbjudningskort bröllop

Jag gillar verkligen denna härligt bohemiska makramé-backdrop, som ni får se mer av under vigseln längre ner. Det är inte helt omöjligt att göra själv, och kan vara en kul grej att pyssla med inför bröllopet. Det går säkert även att köpa färdiga, större makramé-skapelser. 

Buketter är ju helt magiska! Jag tycker det är snyggt att brudtärnorna också får ganska stora buketter. Blir de allt för små jämfört med brudbuketten, kan det nästan kännas lite barnsligt.