Förlovning i Italien: Jeffrey + Stacey

Förlovningsfotograferingar är verkligen något jag tycker fler borde göra. På bröllopsdagen är det ofta så mycket som händer så att man glömmer bort att slappna av och njuta av stunden och varandra under själva porträttfotograferingen. Så kände i alla fall jag. Jag tänkte hela tiden på allt runt om kring, till exempel om vigselförrättaren var på plats, eller om vi kommit ihåg att visa servitriserna vart snittarna till minglet fanns. Under en förlovningsfotografering behöver man inte tänka på så mycket annat än varandra. Jag ska nog övertala min man att boka upp oss på en parfotografering nu i efterhand, något mer avslappnat men ändå stämningsfullt.

Alice Mahran åker runt hela världen för att fotografera både bröllop och förlovningar. Idag delar hon med sig av bilder från vackra Cinque Terre i Italien, där Jeffrey och Stacey blev porträtterade. Så vackert! 

Följ gärna Sisters in Law på Bloglovin' för att inte missa någon inspiration och för att spara inlägg till senare!