Romantiskt med en edge

Jag kan knappt beskriva hur mycket jag älskar bilderna nedan! Det är en sådan perfektion, balans och harmoni i både upplägget och det fotografiska bilduttrycket. Magiskt! Jag har tidigare pratat en del om hur mycket jag gillar kontraster och det är något som jag tycker de har gjort bra här utan att det blivit för mycket. Det är romantiskt med en edge. Kontrasten mellan kalligrafin, det tunna rosa tyget och de mörkt turkosa tårtorna samt brudens tatuering gör att det blir hur läckert som helst. 

Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag!

Kalligrafi bröllop
Inbjudningskort bröllop
Bröllop blogg.jpg
Bröllopsblogg
Bröllop
Sisters in Law.jpg
Bröllopstårta Macarons
Trycksaker bröllop
Recept bröllop
Bröllop mat recept
Bröllopsfotografering.jpg
Bröllopsfotograf

Fotograf: Andreas Markakis Photography
Hår och makeup: Frantzeska Koukoula
Brudklänning: Twisted Classic by Katia Delatola
Bakverk: Pavlov's Lab
Florist: Studio 7
Trycksaker: Atelier Invitations
KalligrafiChirography
Workshop: Av Anna Roussos
Eventkoordinator: The Event Company