Trädgårdsfix

Det är finns fördelar med att åka hem och jobba helger vid sidan av det faktum att jag helt enkelt trivs i vårt hus och med att vara hemma. De gånger jag har åkt över har jag klippt gräs och försökt rensa så mycket ogräs som jag har hunnit.

I helgen har jag fyllt tre skottkärror med ogräs, så det behövdes verkligen rensas. Det är dessutom roligt att se hur och framför allt att det växer i trädgården, även om det finns mycket som inte riktigt vill i år. Flera av pallkragarna står mest. Och solrosorna i den ena kommer inte att hinna blomma.

En del ogräs är vackert, så det får vara kvar!

Jag är så glad att se vallmo- och blåklintsrabatten ta sig! Den ville inte alls för ett par veckor sedan, men nu växer det en del i den. Underbart!

Det här vet jag inte riktigt vad det är. Eventuellt ringblommor, eller är det någon som vet? Idag såg det mest ut som ogräs i förrädiska rader.

Den risiga rosenbusken levererar fortfarande några rosor, men den blommar inte länge till.

Här är en del av vallmo- och blåklintsrabatten. Blåklinten har ett visst övertag, kan man lugnt påstå.

Note to self: nästa år måste jag så morot igen!