Kom-ihåg under bröllopsdagar

Något av det viktigaste att tänka på när man planerar sin bröllopsdag är att komma ihåg att det mesta tar mer tid än man kanske tror från början. Och förseningar händer så lätt vid t.ex. frisören. Det är faktiskt snarare regel än undantag att det tar mer tid hos frisören än väntat. Planera in pauser och luft i schemat, så är chansen större att dagen flyter på. Och att ni behåller lugnet!

Det brukar vara fint att ta ett par minuter på tumanhand (eller tremanhand, om man räknar med mig) efter vigseln och alla grattiskramar. Det blir en stund att landa i och hos varandra, utan allas blickar på en.

Jag tänker på ett av sommarens par som flera gånger poängterade hur viktigt det var för dem att dagen inte blev stressig. Så viktigt och bra att tänka på, för utan stress kan man ju såklart uppleva dagen på ett annat sätt. Kanske är det lättare att behålla lugnet i nervositeten.

Med paus i schemat hinner man dricka skumpa och äta tunnbrödsrulle innan vigseln!