Planera bröllopet med appen Wedme

I samarbete med Wedme

Det ligger en stor förväntan och iver i att få börja planera sitt bröllop. Att hitta den perfekt brudklänningen, färgerna i brudbuketten och de vackraste vigselringarna är bara några av sakerna som ska fixas innan det är dags för vigsel och bröllopsfest. Oavsett om ni planerar ett litet och intimt eller stort bröllop med extra allt, så är det en god idé att ha struktur i bröllopsplaneringen och det finns många verktyg att ta till för att underlätta.

Ett av dessa verktyg är Wedme, som är en app för bröllopsplanering som förenklar planeringen inför er stora dag. Med hjälp av smarta funktioner såsom; önskelista, checklista, gästlista, körschema och bordsplacering får du och din partner en hjälpande hand hela vägen fram till bröllopsdagen. Dessutom ger appen svar på frågor som ni kan tänkas ha under tiden.

IMG_2082.jpg

Checklista

Ordning och reda är A och O när det kommer till bröllopsplanering. Få hjälp med alla de uppgifter som hör ett bröllop till genom en checklista. Bjud in din partner, familj eller vän till Wedme och dela uppgifterna i checklistan mellan er. Bocka av utförda uppgifter efterhand och se hur ni tar er ett steg närmare er bröllopsdag! Utgå helt från den befintliga checklistan eller ta bort och lägg till uppgifter helt själva.

Få full koll på bordsplaceringen

Skapa enkelt er bordsplacering genom att välja typ av bord: runda, fyrkantiga eller rektangulära. Placera sedan ut gästerna från gästlistan och få en bra överblick inför er stora dag.

Önskelista

Att önska sig något på bröllopet kan kännas svårt. Många brudpar önskar därför ingenting, utan det är upp till gästerna att hitta på bra presenter och hoppas att brudparet får användning av det. Med Önskelistan i appen kan ni ge förslag på saker ni faktiskt behöver, vilket underlättar för era gäster och ni slipper få saker ni inte vill ha.

Körschema

Med schema-verktyget kan ni släppa på kontrollen och njuta av er bröllopsdag, samtidigt som Wedme ser till att alla moment flyter på korrekt. Ett tidsschema kan skapas för hela bröllopsveckan innehållande aktivitet och dess tidpunkt samt ange vem som är involverad. Hur bra som helst!

Bilder

Fota eller lägg upp bilder från mobilen. Lägg till anteckningar och beskrivning. Låt inspiration flöda, smidigt och lätt att samla alla bröllopsrelaterade bilder på ett ställe.

wedne.jpeg

Förutom att vara ett bra verktyg för bröllopsplanering är Wedme full av matnyttig och inspirerande läsning. Ta del av artiklar och guider som ger er svar på alla era frågor. Allt om vigseln, bröllopsfesten och mycket mer. En bonus är att det finns fler erbjudandet från kända företag och varumärken att utnyttja inför dagen.

Kom igång med Wedme

1. Ladda ner appen Wedme gratis.

2. Registrera dig enkelt med facebook, google eller e-post.

3. Skapa bröllop.

4. Bjud in din partner, familj eller vänner (frivilligt) och börja planera ert bröllop.


Lycka till med er bröllopsplanering önskar både Sisters in Law och Wedme!