Vackra bröllopsklänningar och edgy styling från Rue de Seine

Nu när hösten knallar på som om den aldrig gjort något annat så är det väl en och annan som känner saknaden av sommaren komma krypandes? Någon som har en liten känsla av att det skulle vara härligt att drömma sig bort ett tag, ägna lunchtimmen på jobbet till att se härliga bilder från varmare breddgrader. Vad sägs om Kreta? Från den grekiska ön får vi idag se ett par foton tagna av Jordan Zobrist.

Dessa brudklänningar är skapade av Rue de Seine och idag får vi se dem både i sin enkelhet samt tillsammans med härliga detaljer. Den första klänningen är stylad tillsammans med den klassiska slöjan, en tidlös look som alltid går hem! Till det har modellen en kortare kimono som en förlängning till slöjan. Hur snyggt som helst! Och apropå brudslöja, missa inte att läsa senaste numret av Sisters in Law Magazine där stylisten Linda Jönsson berättar om brudslöjans traditioner och hur du kan skapa en modern look. Köp det fysiska exet här eller läs det digitalt hos Readly.

klänning+brud+bröllop

Det röda läppstiftet skapar en riktigt härlig kontrast till allt vitt tyg. Ett bra litet knep för den som vill bära vitt men samtidigt smyga in en liten färgklick på sin bröllopsdag! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

På tal om färgklickar - här har vi en rejäl sådan! Samla ihop dina favoritblommor och skapa en blomsterkrans som definitivt kommer få dig att känna dig som en prinsessa för en dag! Bär den ensam, eller para ihop den med en fin slöja. Det blir garanterat snyggt vilket som! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

BAM!

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Klänningen nedan är ju så underbar! En figursydd off shoulder-klänning med vacker spets. Här älskar vi kombinationen av den eleganta klänningen med en spännande hatt! Det visar än en gång hur bra det kan bli om man vågar mixa och blanda olika stilar! Mode i allmänhet handlar ju faktiskt om att visa upp den man är. Våga framhäva dig själv! Tro på det du vill, det viktigaste är att du känner dig bekväm i din stil - känner du dig vacker så är du vacker! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Fotograf: Jordan Zobrist
Klänningar: Rue de Seine
Slöja: Olivia Headpieces 
Modell: Officially Quingley