Inspiration Till Festligt Och Avslappnat Elopement Utomhus

Vad får vi om vi kombinerar öknen, discokulor och lite glitter? Jo, ett riktigt coolt elopement. Det är fotograferna Ashley och Jeff från Two Mermaids Photography som skapat den här festligt stylade fotograferingen. Ett elopement kan planeras precis hur som helst och här får vi alltså spana in ett naturelopement som känns festligt och avslappnat på samma gång.

avslappnat elopement
vit brudklänning med mönster
utomhusbröllop elopement
bröllop i solnedgång

Det är sparsamt med öknar i Sverige, men vi kan definitivt se den här uppsättningen i en svensk miljö också. Kanske på stranden, fjället eller på en åker? Fantasin är er bästa vän! För er som planerar ett elopement och gärna vill ha mer inspiration, kan vi tipsa om att spana in inspirationen som finns i kategorin Elopements.

brudklänning alternativ

Ni läsare som sett tidigare bröllop och fotograferingar som vi publicerat här på Sisters in Law vet att vi är extra svaga för brudklädsel som frångår det traditionella. Bruden i det här stylade elopementet har på sig en magisk brudklänning med glittrigt print på. Längs underarmarna sitter en rad med fransar som ger klänningen en bohemisk känsla.

bröllop elopement

Detaljerna sätter tonen i den här fotograferingen. Allt glitter och glamour ger liv till den vida öknen som syns i bakgrunden. Fotograferna som stylat miljön har valt att skapa ett litet rum utomhus genom att ställa ut en soffa, lägga dit en matta samt smycka platsen med discokulor och andra festliga dekorationer.

bröllop utomhus