Färgsprakande Och Moody Inspiration Till Elopement På Stranden

Inlägget innehåller reklam

I detta inlägg ska vi få ta del av ett detaljrikt picknick-elopement med en färgsprakande palett. Om ni älskar starka kulörer, ett fullspäckat middagsbord och yviga buketter är det här en fotografering för er. Tillsammans med ett duktigt gäng skapade fotografen Diana från Love and Latitudes detta färgrika och lekfullt stylade elopement med picknick på stranden.

Man kan lugnt säga att det är färgerna som tar den största uppmärksamheten här. Vi älskar den mustiga känslan som finns inblandad bland högljudda orangea ljus och klarrosa blommor. De mörkare kulörerna tonar ned den intensiva känslan, men håller kvar det färgglada i helheten. Resultatet blir en uppfriskande, färggrann bröllopsplats.

Spana in de härliga bakelserna som det bjuds på. Så fantastiska detaljer och motiv.

En plockmeny är alltid ett bra val som snacks under bröllopsdagen eller som en munsbit för gästerna att ta innan middagen sätter igång. Plockmenyer är enkla att förbereda och ofta finns det något att äta för alla. Varva plocktallrikarna med till exempel chark, ostar, frukt, dippsåser och kex.

Söker du en bröllopsfotograf till bröllopet? Spana in följande talanger från olika platser i landet:

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

Vilket mästerverk till tårta! Det är sällan vi ser en tårta helt i svart. Just den här är godingen är dekorerad med blommor och frukt som binder samman den med picknickbordet och fotograferingen i helhet.

Känner du att det är svårt att samla tankarna, inspirationen och planerna inför ert bröllop? Då kan ett planeringsverktyg som Wedme vara hjälpsamt. Förutom att appen förenklar planeringen hittar ni många svar på era frågor däri. Och vi vet att det kan finnas många funderingar!

Fotograf: Love and Latitudes
Catering: Pretty Treats
Klänning: Afa Rose
Hårstylist: Alexis Hagan Hair
Makeup artist: Yuya Beauty
Florist: Petals and Parchment
Vintagemöbler: Afaire Vintage Rentals
Bröllopskoordinator: Confetti and Diamonds Events
Kostym: Friar Tux