Stillsamt Augustibröllop På Västkusten: Anna + Fredrik

Det bröllop vi ska få spana in i det här inlägget är gårdsbröllopet mellan Anna och Fredrik som gifte sig den 7 augusti 2021 och bjöd in en handfull gäster till det idylliska Villa Sjötorp utanför Ljungskile på västkusten. Förberedelserna inför och porträtten skedde på Morlanda Gård. Paret hade under dagen med sig fotograf Amanda Falkman som fångat deras stillsamma, idylliska bröllop på bild.

Anna och Fredrik: Vi blev tipsade om Amanda efter ett annat bröllop vi varit på. När vi kikade in på hennes Instagram-konto blev vi sålda direkt. Det är svårt att sätta fingret på vad exakt det var med hennes bilder som fångade oss, och kanske är det just det som gör dem så speciella. Vi kände oss också bekväma med Amanda från start och på något magiskt sätt gjorde hon oss avslappnade framför kameran direkt. Hennes sätt gjorde hela fotograferingen jättekul!

Vilken sommaridyll! Inte nog med att villan paret gifte sig i är helt underbar, området den ligger i är även det så fint. Perfekt för ett bröllop!

Vigseln tog plats på gården med utsikt över både villan och havet och vi älskar enkelheten i den.

I slutet av vigseln singlade konfetti i form av blomsterblad ner över det nygifta paret. Stämningsfullt!

Ett enkelt knep att fylla borden med blommor på en budget är att plocka ängsblommor. Sommaren erbjuder en bred variation av olika typer av blommor som kan plockas. Leta runt i naturen och plocka med er vackra blommor, grässtrån och annat som passar i en bukett. Ni kan även kolla med vänner och familj om de har några krukväxter eller trädgårdsblommor som passar in i ert tema.

Fotograf: Amanda Falkman
Märke på brudklädseln: Byxor från Shona Joy, överdel från Ahlvar Gallery
Märke på brudgummens klädsel: Kostym från Oscar Jacobsson
Festlokal: Villa Sjötorp
Florist: Varekils Blomsterting