Äventyrselopement I Naturen: Samantha + Matt

Att planera ett elopement börjar bli mer och mer vanligt bland brudpar. Antingen har det varit planen från början eller så har den långa pandemin fått tankarna på andra håll än stora bröllop. Vilken anledningen det än är så vill vi gärna inspirera er till att utforska de oändliga möjligheterna som kommer med ett elopement.

I detta inlägg ska vi få se bröllopet mellan Samantha och Matt som ville spendera sin bröllopsdag ute i naturen och kombinerade sitt bröllop med en storslagen vandring i bergen. Fotografen från Adventure Instead var med dem under den tidiga morgonen och fångade deras vigsel på bild.

elopement+natur
bröllop+natur
bröllop+natur
skor+bröllop
klädsel+elopement

Även om ert elopement är äventyrligt och kräver viss fysisk ansträngning för att ta er till den speciella plats ni valt att gifta er på så betyder det inte att ni inte kan ha finkläder på er. Samantha och Matt bar sina outfits i ryggsäckarna och bytte om när de kommit på plats. Perfekt för att kunna kombinera spännande äventyr och klackar!

elopement+klänning
morgonvigsel
brudbukett+elopement
bröllop+elopement
vigsel+elopement
bröllop+natur
brudklänning+naturelopement
brudklännning+volang
naturbröllop

WOW! Den här naturen är magnifik. Vilken ynnest att få vigas med den här utsikten i bakgrunden. På redaktionen är vi lite extra svaga för vackra brudklänningar i kombination med naturens maffiga berg - det blir en intressant kontrast mellan rå natur och elegant brudklänning.

volangklänning+bröllop
porträtt+naturbröllop
bröllop+natur
kostym+bröllop

Paret gifte sig i soluppgången och skålade sen för kärleken med bubbel i campingmuggar.

bröllop+fira
skogsbröllop+elopement

Vilken fantastisk bröllopsdag. Vi kan även tänka oss att det var en ganska lycklig promenad tillbaka ner från bergstopparna. Så fina minnen att ha på bild!

bröllop+elopement+bergen

Fotograf: Adventure Instead