Inspiration Till Vårens Bröllop Med Piknick-Middag Utomhus

Det är vårkänslor i luften och de första blommorna har redan börjat leta sig upp ur jorden på sina platser i landet. Snart dröjer det inte länge innan de efterlängtade vårbröllopen gör intåg. Redan nu dyker det upp inspiration i ljusa pastelltoner och buketter av knoppande ljung lite här och var. Vårbröllop är en uppfriskande kategori som varje år ger en härlig dos av inspiration.

Det är också det som väntar i dagens blogginlägg. Det dröjer ju lite till innan Sveriges körsbärsträd står i blom som på bilderna tagna av fotograf Heather Renee, men visst ligger våren i luften ändå? Tillsammans med Ashley från Aced Events har Heather och deras branschkollegor satt ihop det här lummiga inspirationsbröllopet för att maxa vårkänslorna.

Inlägget innehåller adlinks

picknick+bröllop

Den här vackra dukningen utomhus är perfekt för ett intimt vårbröllop. Piknick är väldigt mysigt, men kan möjligtvis vara lite opraktiskt utan ett bord. Den här lösningen är som det perfekta mellantinget av en middag till bords och en piknick i naturen.

bordsdukning+bukett

Färgpaletten och dukningen är underbar! Det får oss att vilja ha vår här och nu.

bordsdukning+plockmat

Inspireras av dukningen:


dryck+bröllop
grapefrukt+drink

Hur goda ser inte dessa drinkar ut att vara? Grapefrukt är huvudingrediensen, men låt inte det skrämma bort dig om du inte är något fan av att enbart äta grapefrukt. Trots att citrusfrukten på egen hand är ganska besk så är den väldigt god när man blandar upp den med andra smaker. Här nedan har vi ett bubbligt recept på en grapefrukt-drink som är väl värt att testa. Kan göras såväl med alkohol som alkoholfritt.

Grapefruktdrink med bubbel

Du behöver:
1 1/2 dl vatten
1 dl strösocker
1 dl grovhackad ingefära
4 dl grapefruktjuice
75 cl torrt mousserande vin

Gör såhär:
1. Gör en sockerlag genom att värma vatten, socker och ingefära tills dess att sockret lösts upp. Låt sedan svalna och sila sockerlagen.
2. Blanda grapefruktjuicen med den silade sockerlagen och tillsätt is.
3. Häll tillsist på mousserande vin och servera.

trycksaker+bröllop
fika+bröllop

Hoppas ni hittade härlig inspiration till ett vårbröllop!

vårbröllop+utomhus

Fotograf: Heather Renee Photography
Trycksaker och dekorationer: Phillips Designs
Bageri: Simply Sugar CT
Florist: Flowers by Tracy
Tyger och dukar: Snassy Crafter
Bröllopskoordinator: Aced Events
Plats: Topsmead State Forest