Inspiration Till Sagolikt Skogsbröllop I Norra Lappland

Vi älskar att se bröllop, elopements och stylade fotograferingar från de talangfulla leverantörerna vi har i Sverige. Idag ska vi få ta del av en magisk inspirationsfotografering från ett gäng som håller till i de allra nordligaste delarna av vårt land. Bakom kameran för det här sagolika inspirationsbröllopet stod Rebecca Lundh. Hon håller vanligtvis till i Kiruna-området och levererar gång på gång magiska foton från hennes fotograferingar. Med hennes finess och landskapet som Lappland erbjuder är det inte konstigt att vi på Sisters in Law blivit helt kära i den här fotograferingen.

Det vi ska få se idag är en stylad fotografering som visar en liten bit av vad Norrland har att erbjuda när det kommer till elopements. Fotografen Rebecca berättar mer om bakgrunden till fotograferingen och inspirationen bakom den:

Coronasituationen fick oss allihopa att tänka om. Prioritera och göra vårt bästa för att hålla sig ovanför ytan när alla bröllop från året som gått åkte som sand mellan händerna. Vad vi däremot fick upp ögonen för var att elopements fick en helt ny innebörd för de som inte fick gifta sig som dom tänkte. Norra Sverige blev en magisk plats att åka till för att gifta sig och plötsligt insåg vi vad vi hade utanför dörren. Vi gick ihop massor av kreativa personer för att göra något roligt, och för att visa hur man kan gifta sig uppe i norr. Ett projekt som är långt ifrån färdigt, men här är första fotograferingen som vi gjorde. En bohemisk dröm ute i Laxforsens skogar en oktobereftermiddag.

ljusblå brudklänning
vigsel skogen
elopement skogen

Vilken miljö! Skogen är en fantastisk plats att gifta sig på och med lite enkla, men vackra dekorationer kan man skapa en magisk vigselplats.

orange brudbukett
hårsmycke bröllop
klädsel bröllop

Färgpaletten är en kombination av kalla blåa nyanser och varma toner i orange och rött. Färgerna kompletterar varandra och passar dessutom väldigt bra ihop med den gröna skogen som klär bakgrunden i bilderna.

smink bröllop
vigsel utomhus skogen
skogsbröllop
skogsbröllop elopement
trycksaker bröllop
skogsbröllop utomhus

En helt underbar fotografering! Vi längtar efter att få se resten av vad Lappland har att erbjuda i bröllopsväg. Håller ni med?

brudgum kostym klädsel
brudgum blomma

Fotograf/videograf: Rebecca Lundh

Florist: Djungelstugan

Hår och smink: Stinas Salong

Trycksaker: Loggert Wedding & Design

Klänning: Abby Waits från butiken Cinderella

Smycken: Malin Ivarsson

Kostym: Centrum Kiruna

Backdrop: Felicia