Intimt Bröllop I Texas Med Vigsel På Innergården

Det rustika bröllopet vi ska få ta del av idag är en tillbakablick till november 2019. Ett stillsamt utomhusbröllop med influenser i retrostil och ett upplägg på bröllop som inte syns alltför ofta här på Sisters in Law. Det är ett koncept som vi tycker är smart och som är väl värt att dela inför framtida bröllop.

Brudparet Chelsea och Marty valde att dela upp sitt bröllop i två delar - under samma dag. Först hade de en stillsam och intim vigsel med sina närmsta, för att sedan bjuda in resterande gäster till festen efteråt. Det är fotografen Nikk Nguyen som fångat brudparets dag på bild. Nu spanar vi in det!

kostym brud bröllop
förberedelser bröllop
first look bröllop
first look bröllop
brudklänning bröllop
first look idéer
brudklänning spets
blommor brudklänning spets
smycken bröllop
bröstbukett brud
bröllop porträtt

Huset som brudparet valde att gifta sig i har sina egenheter och udda hörn, vilket vi älskar. Ett tips för er som vill leta upp en alternativ bröllopsplats är att kolla mindre boutique-hotell och AirBnb, men också att söka på internet efter spännande byggnader i området ni vill gifta er i. Ofta är det småföretagare och privata aktörer som har intressanta och lite mer udda ställen.

Jones_Hopkins_Nikk Nguyen Photo_Chelsea&MartyWedding(2048 Wide)_3067_low.jpg
bröllop utomhus
vigsel utomhus
intim vigsel
brudklänning bröllop

Vigseln ägde rum på en liten innergård med väggar prydda i klätterväxter och golvet med vackra mattor. Det lilla huset som valts till bröllopet fortsätter att visa upp mysiga små hörn!

brudklänning spets
bröllop ideer
intim bordsdukning
meny bröllop
bröllop middag
bröllop mat

Plockmat som förrätt kan väl aldrig gå fel? Det är alldeles perfekt om ni vet med er att era gäster har olika matpreferenser eller allergier. Dessutom är det alltid kul att få smaka på flera olika godsaker. Kanske kan det vara ett speciellt tema på förrätterna, som till exempel maträtter ni som brudpar tycker extra mycket om eller maträtter från era favoritresemål?

bröllop detaljer

Vi säger grattis i efterskott till Chelsea och Marty och hoppas att ni hittade inspiration från deras bröllopsdag!

vintage tårta