Romantiskt Sensommarbröllop Med Vigsel I Trädgården

Lisa och Emir gifte sig i augusti 2020 i en fantastisk trädgård, tillhörande en lika vacker herrgård. Trots pandemin ville de inte skjuta på bröllopsdagen, samtidigt som de ville fira den med sina nära och kära. Lösningen blev istället ett litet bröllop med gästerna på länk.

Brudparet gifte sig i Nederländerna och brudgummen Emirs del av släkten skulle egentligen ha rest från Turkiet för att vara med på den stora dagen. Istället bestämde de sig att helt enkelt att ringa upp varandra och streama allt live via ett videosamtal. Gästerna som var på plats fick i uppdrag att se till så streamingen var igång och att alla virtuella gäster kunde delta från distans.

trycksaker bröllop
skyltar+rustik
skylt+bröllop
blommor+sommarbröllop

Bröllopet som anordnades är en guldgruva av inspiration för er som planerar ett lantligt utomhusbröllop med romantiska inslag. Även för er brudpar som vill pyssla ihop skyltar, bordsdekorationer och blomsterarrangemang själva. Mycket av dekorationerna vi hittar i dagens inlägg är perfekt för DIY.

sommarbröllop
vigsel+utomhus
vigselbåge+utomhus
utomhusvigsel
first+look+bröllop
brudklänning+spets
bröllop+klädsel
bröllop+first+look

Många starka känslor när brudparet för första gången ser varandra uppklädda, redo för bröllop. Det finns många speciella stunder att fånga på en bröllopsdag och de flesta par tycker i efterhand att en first look är lite extra fin att ha på bild. Om ni letar efter en fotograf att ha med er på er stora dag tipsar vi gärna om Sisters in Laws arkiv för bröllopsfotografer. Där finns några av Sveriges bästa fotografer listade - en perfekt plats att börja leta på.

bröllop+brudklänning
brudbukett+bröllop
spetsklänning+bröllop
kostym+brudgum
spetsklänning+bröllop
van der vorm_Nargul_Jasmijn Brusse_JasmijnBrusséFotografie-E&L-237.jpg
vigsel+utomhus

Så mysig vigselplats! Det stora trädet ger en fin inramning av ceremonin och skyddar samtidigt sällskapet från värmen och solen. Ett riktigt lummigt sommarbröllop! Tänk hur mysigt det skulle kunna vara även på kvällen, med ljusslingor som hänger i trädgrenarna och lyktor som lyser upp från marken.

vigsel+sommar
vigsel+sommar
bordsdukning+bröllop
detaljer+bordsdukning
tårta+bröllop
bröllop+fika
tårta+fika+bröllop

Dessertbordet ser ju helt underbart ut! Brudparet hade även en kaffevagn där gästerna kunde välja mellan olika varianter att dricka till sötsakerna. Hoppas ni hittat inspiration i detta inlägg!

kaffe+bröllop
bröllop+porträtt

Fotograf: Jasmijn Brusse
Klänning: Pronovias
Hårstylist: Chantelle Alyssa
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Florist: BEST DAY EVER Events
Vigselplats: Slot Doddendael