Stylat Strandelopement Med Toner Av Havet Och Himlen

De flesta av oss låter nog tankarna glida bort till varma sandstränder såhär i vinterkylan. I detta inlägg har vi ett romantiskt stylat elopement att dela med oss av till er. Med toner som går från havsblått, till sand och solkysst hy blev vi tagna med storm av frihetskänslan i bilderna som fotograf Christine’s Moments tagit. Dessutom har dessa bilder en bohemisk känsla över sig och det sitter ju aldrig fel!

vigselbåge + båge
strand + beach

Vi gillar verkligen den något ovanliga vigselbågen. Med enkla linjer och en form som vi inte sett på länge så känns det nytt och spännande. Dekorerat med färska och torkade blommor för den där bohemiskt avslappnade känslan som vi är svaga för.

sötsaker + dessert
cake + wedding cake
tårta + bröllopstårta

Bröllopstårtan påminner om en svallande havsvåg som rullar upp på stranden - nästan för vacker för att äta. Munkarna, glassarna och bakverken är perfekta munsbitar för att kyla ner sig på en varm strand.

styling + fotografering
strand + elopement

Bruden bär en långklänning med slimmad siluett och delvis öppen rygg. Överdelen i spets ger en luftig känsla som passar temat perfekt. Hennes hår är lätt uppsatt och för att passa den där somriga beach looken har stylisten Esmiralda de Waal valt att låta några slingor röra sig fritt i brisen.

flätor + håruppsättning
dress + wedding dress
klänning + bröllopsklänning
örhängen + smycken

De gnistranden örhängena symboliserar vattendroppar. En personlig och vacker touch.

ceremoni + vigsel
löften + vows
love + kärlek
wedding + bröllop

Brudgummen är ledigt uppklädd i vit skjorta och ljusa byxor, en somrig look som passar de flesta. Med en torkad blomma i bröstfickan matchar han sin brud.

beach + sandstrand
picknick + picnic
dukning + table setting

Bröllopsmiddagen dukades up á la picknick på stranden. Med dekorationer som snäckskal och torkade blad är cirkeln sluten. Temat går som en perfekt röd tråd genom alla dekorationer.

kärlek + couple
dans + vals
havet + ocean
kram + omfamning
omtanke + vänskap

Fick du samma sommarkänsla av dagens blogginlägg som vi? Sommaren kan kännas väldigt avlägsen såhär i vintersverige, men här på Sisters in Law går det alltid att drömma sig bort till varmare breddgrader. Här kan du läsa fler sommarbröllop och här hittar du några bröllopsberättelser från sommaren 2018.

sol + sun

Fotograf: Christine’s Moments
Florist: Flora Lisa
Sötsaker & kakor: Floury Hands
Styling: Binnenstebuiten Events
Bröllopsklänning: Yalisa's Bruidsmode
Hår & makeup: Esmiralda de Waal
Modeller: Kevin & Kirsten
Trycksaker: Rosali Kalligrafie