Intimt Elopement På Sicilien, Italien

I detta inlägg har vi äran att få drömma oss bort till den italienska ön Sicilien. Vi ska dit på ett elopement och vi kan redan nu avslöja att det blir ett fantastiskt sådant. Det är Natalia och Roger som gifter sig och de bjuder på allt man kan förvänta sig av ett bröllop i Italien. Det är intimt, romantiskt, somrigt och vackert.

Paret valde att gifta sig i Scicli, en historisk stad med mycket karaktär som finns med på UNESCOs världsarvslista. Med ord från bröllopskoordinatorn Emily Andrejic spanar vi in bilderna från det här romantiska bröllopet i Italien.

Natalia & Roger valde ett elopement med sin allra närmsta familj till Sicilien, inspirerade av den vita kalksten som pryder barockbyggnaderna. De gifte sig i Sciclis kommunhus. Scicli är en monumental barockstad som är en del av UNESCO världsarvslista. Middag och fest hölls i en privat villa där alla 12 personer stannade en hela vecka tillsammans. Middagen, autentisk siciliansk mat, var lagad av en av Sciclis bästa kockar och live jazzmusik spelades i bakgrunden. Festen avslutades i poolen med alla kläderna på.

Inlägget innehåller adlinks

brudklänning
vigsel kostym
bröstbukett bröllop
vigselringar bröllop
elopement italiten
vigsel italien
vigsel stadshus
vigsel
vigsel i italien
bröllop italien
vigsel italien

Efter vigseln bjöds det på champagne på den lilla piazzan utanför stadshuset i Scicli. Beroende på hur lång dag ni planerat kan det även vara en bra idé att planera in en fika på samma gång för att ni och era gäster ska orka hålla humöret uppe hela dagen.

italien bröllop
klädsel elopement
elopement italien

Som om de barockanska byggnaderna ni ser i bakgrunden inte var italienskt nog hade brudparet även en liten söt bil att åka runt i. Det är just såna här detaljer som gör ert bröllop till ert. Det behöver inte vara en bil, men det kan vara roligt att unna er något som är personligt och speciellt för just er dag.

bröllop porträtt italien
klänning brud

Liknande brudklänningar:


brudbukett vit
bordsdukning utomhus

Dagen avslutades med en intim middag i den här härliga miljön. Bordet dukades upp för en siciliansk middag med livemusik och trevligt sällskap. Maten i sig serverades som en exklusiv buffé som ni kan spana in längre ner i inlägget. Vilket avslut på ett fint bröllop!

bordsdukning
bordsdukning naturmaterial
bröllop utomhus
bröllop fest utomhus
48.jpg
skyltar bröllop
bröllop middag utomhus

Bröllopskoordinator: Dazzled Events
Fotograf: Nunzio Bruno
Catering: Restaurant la Grotta
Blommor: Officina Didattica
Festlokal: Casa Imbasita
Vigsellokal: Townhall Scicli