En sammanfattning av sommaren på Sisters in Law

Vi är inne i september månad och det har blivit dags att sammanfatta sommaren här på Sisters in Law. Vi har fått se fantastiska bröllop från brudpar som gift sig nu i sommar och fler berättelser står på kö inför hösten. Men innan vi går vidare med det, vill vi som sagt sammanfatta hur sommaren har sett ut här på bloggen, men några bröllop och stylade fotograferingar som vi minns lite extra.

Vi börjar med några härliga bröllopsberättelser.

Lantligt bröllop med alternativ brudklänning: Malin + Anton

Malin och Anton gifte sig den 16 juni 2018 i Lidköping. Deras bröllop var i lantlig anda och deras dag blev porträtterad på ett otroligt vackert och nästan poetiskt vis av bröllopsfotografen Linn Carlson. Vi älskar de valen brudparet har gjort på sin dag, till exempel valet av en vanlig sommarklänning från Rodebjer samt den fina pionbuketten.

bröllop+lantligt.jpeg

Lantligt bröllop i Småland med skogsvigsel: Ida +Magnus

Ida och Magnus gifte sig den 9 juni i år och idag får vi inspireras av deras dag genom fotografier från Johanna Levin. De inspirerades själva mycket av naturen och av sin familj och ville att dagen skulle präglas av en familjär och kärleksfull känsla.

Modernt bröllop med stilrena detaljer: Sofia + Christoffer

Sofia och Christoffer gifte sig en varm dag i början av juni 2018, på landet mellan Skövde och Mariestad. Bakom kameran stod Linn Carlson som har fångat dagen och alla dess färger så fint.

brudklänning+ivory+and+grace.jpeg

Skogsbröllop i Norrlandsidyll: Linn + Victor

Att en vigsel i naturen är vackert är det nog inte många som kan säga emot. I Sverige finns en stor variation av natur, allt från de djupaste skogarna i norr, till böljande kullar i söder. Linn och Victor gifte sig den 30 juni 2018 i Västerbottniska Nordmaling och visar här, tillsammans med bilderna från  Umeåfotografen Matilda Audas Björkholm, hur vackert det är med skogsbröllop.

Bröllop+Umeå.jpeg

Fler bröllopsberättelser hittar du här.


Stylade fotograferingar

Utöver riktiga bröllop har vi fått inspireras av kreatörer runt om i landet och världen, som delar med sig av sin expertis när det kommer till dekorering, stil och fotografi. Nedan ser ni några av dem som vi fastnat lite extra för.

SavannahAvrilPhotography_DSC5021_big.jpg

Botanisk bröllopsinspiration i vintagestil

bohemiskt+brudklänning+++bukett.jpeg

Bohem-romantisk bröllops-inspiration med frestande bakverk

Santorini+++bröllop.jpeg

Minimalistisk bröllopsinspiration från Santorini

bröllop+öland+elopement.jpeg

Rustik bröllops-fotografering
Från Öland

Bröllop+Klädsel.jpeg

Rustik och romantisk bröllopsinspiration från södra Italien

GotlandNeasFotografi-64 (1).jpg

Modern och minimalistisk inspiration till bruden


Sisters in LawComment