Inspiration För Moody Elopement Och Vinterkänsla På Is

Vi har sett många olika bröllop och bröllopsplatser genom åren. Det har varit elopements och stylade fotograferingar i skogsdungar, bland bergen, i industrilokaler och storstäder, men det är inte ofta vi får se ett bröllop ta plats på is. Det är precis vad vi ska få spana in i detta inlägg. Det är fotografen Photos By Gayle som tillsammans med sina branschkollegor skapat ett vintrigt, stylat elopement på is. Och vi älskar det!

Planen för fotograferingen var att isen skulle ge en unik färg och textur på marken, men precis som med riktiga bröllop går det inte att styra över vädret. Istället för en blå, spegelblank is låg snön tjock på fotograferingsdagen, men vad gör väl det när resultatet blev såhär fint ändå. Leverantörerna gav liv till sin vision och genomförde sitt isbröllop precis som planerat. Det blev ett romantiskt, färgglatt och lite lekfullt stylat elopement med vinterkänsla. Låt oss ta en titt på resultatet.

Fotografens moody stil i bildspråket passar utmärkt till den här typen av vinterbröllop. Himlen täcks av tjocka moln och ger de bästa förutsättningarna för en moody fotografering. Att hitta en fotograf med rätt bildspråk är viktigare än vad man kanske kan tro. Satsa på att anlita en bröllopsfotograf som fotograferar i en stil ni gillar, så kan ni vara säkra på att era bröllopsbilder blir precis så som ni önskar.

Fotograf: Photos By Gayle
Plats: Stoney Creek Metropark
Modeller: Benjamin Kraft & Mari Kraft
Makeup artist: Face by Nertila
Klädsel: Rent from Lael
Bröllopskoordinator: Modernly Events
Florist: Parsonage Events