Äventyrligt Vinterelopement I Norrland Med Färgglad Klädsel

Det är alltid lika roligt att se tyllkjolar från Ellen Marie Bridal i bröllop och stylade fotograferingar. Den här gången har två två färger fått äran att medverka på en vintrig fotografering i Norrland. Fotograf Lisa Björk har fångat en rosa respektive blå tyllkjol på bild i en magisk vintermiljö i Tornedalen.

Det här är en inspirationsbomb för alla er som vill planera ett riktigt härligt vinterbröllop. Vi älskar hur väl leverantörerna bakom idén genomfört fotograferingen. De visar upp allt från snygga, varma klädval till inspiration på hur man kan duka upp en vinterfika. Vintern är en fantastisk årstid att gifta sig på, något som än en gång bevisas i bilderna vi nu ska spana in.

I den första looken har den rosa kjolen stylats med en ribbad top och mysig vinterjacka. Vi älskar kombinationen av en riktigt färgstark, elegant kjol i kombination med enkel tröja. Kontrasten blir så vacker.

På tal om kontraster. Hur fint är det inte med en snötäckt mark? Den vitklädda naturen får bruden att stå ut från miljön med sin färgsprakande kjol.

Vi får ju inte glömma bort att nämna brudgummens look. Hur snyggt är det inte att skjortkragen får kika fram under alla lager av varma kläder?

Vi går vidare till look nummer två där rosa kjol bytts mot en blå. För den här delen av fotograferingen har gänget förflyttat sig till den istäckta älven.

Åh, så underbart! Den blå kjolen samspelar så otroligt fint med de blåa nyanserna i himlen.

Stort tack till gänget bakom fotograferingen som delat med sig av sådan fantastisk inspiration!

Fotograf: Lisa Björk
Destinationsbröllop: ArtHotel Tornedalen
Kjolar: Ellen Marie Bridal
Övriga kläder: Second hand-butiken Samlat i Luleå.
Modeller: Malin + Barzan