Vinterelopement Med Vigsel I Snöklädd Skog: Melissa + Chelsea

Melissa och Chelsea gifte sig i mars 2021 och bjöd in en liten grupp vänner och familj för att fira deras stora dag. Själva bröllopet hölls i det magiska naturområdet Lake Tahoe i Kalifornien, USA. En plats i bergen där miljön är sagolik och vyerna många. Något vi verkligen får se ett smakprov på under brudparets vigsel. Vilken plats de valt att gifta sig på!

Dagen till ära hade Melissa och Chelsea med sig den talangfulla fotografen Casey Simon Photography som fångade deras dag på bild.

Det fina med att ha med en fotograf på sitt bröllop är att ni med säkerhet kommer få bilder på ögonblick som dessa. Ofta är det de små stunder brudpar minns som de allra bästa: känslan av att se sin partner för första gången under dagen, stunden direkt efter vigseln eller glädjen av en riktigt svängig låt på dansgolvet precis när bröllopsfesten är som härligast.

Även om ni troligtvis kommer ha massvis av bilder tagna av era gäster, så är det en bröllopsfotograf som bäst har möjligheten att fånga dessa små ögonblick så att ni gång på gång kan kolla tillbaka på era bilder och minnas de härliga stunderna.

Så vacker vigsel! Vi har sagt det förr och vi säger det igen; naturen är otroligt sagolik på vintern. Vi har publicerat massor av elopements och bröllop med vintertema under året. Vill ni spana in dem i jakt på mer inspiration så hittar ni dem här: Vinterbröllop.

Fotograf: Casey Simon Photography
Vigselförrättare:  Meghan Ruiz
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Plats: Emerald Bay State Park